• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Güneş konur sahiplendim

Cancan06

Yeni Üye
Herkese merhaba arkadaşlar dün güneş konur aldım ama biraz yabani çıktı evcil diye almıştım sizce nasıl ilerlemeliyim zaten 1 hafta kafes dışına çıkmayacak sonraki süreci nasıl yönetmeliyim

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Herkese merhaba arkadaşlar dün güneş konur aldım ama biraz yabani çıktı evcil diye almıştım sizce nasıl ilerlemeliyim zaten 1 hafta kafes dışına çıkmayacak sonraki süreci nasıl yönetmeliyim
Merhaba öncelikle yeni yavrunuz hayırlı olsun şu an biraz yeni ortamdan kaynaklı stresli gergin olabilir bunlar çok normal bu bir haftalık süreçte dışarı çıkartmayın ama kafesin yanına gidip bol bol vakit geçirin aynı hareketlerden kaçının ve ellerinizi kafese koyup sabit tutun ellerinizin ona zarar vermeyeceğini bilmesi gerekiyor bu yüzden ilk etapta elinizi kafesin başına koyun ve birazcık konuşun konuştuktan sonra ellerinizi kafes üstünde gezdirin zararsız olduğunu iyice anlasın ani hareketlerden kaçının harici olarak bir hafta sonra kendini zorla çıkartmayın kafesi açık bırakın kendi çıksın ortamı kendi tanısın sonra kafes iç eğitime başlarsınız

Üst Alt