• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

GrPet Ürünleri Ulaştı

AlicanG

Paylaşımcı
Merhaba.Öncelikle @Grpet işine gösterdiği özen ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.Paketleme gayet iyi hatta çıkarırken bile zorlandım sorunsuz elime ulaştı.Gelen ürünlerin gramajlarında fazlası var eksiği yok.Versele yem kalitesi tartışmaya gerek yok orjinal taze ürün yanına yine aspurunu da ekledim karıştırıp verecem.Röhnfried entrobac ve gerwit vitamini daha önce Grpet'den temin etmiştim.Röhnfried memnun kaldığım için diğer eksik ürünlerimi de tamamladım.Ayrıca Avidress hediyesi ile tam set oldu teşekkür.Önlem amaçlı sirke yerine bunu kullanmanızı öneririm.Pembe kutudaki Tyson Ronidazole 40 ilacı.Son olarak sağlık bakım, ilaç konusunda çoğu ihtiyacı sayfalar dolusu gezmeden bulabilirsiniz.Pembe saklama kutusunu sadece kullanışlılık açısından sağlam hissetirmiyor hava alıyor gibi geldi sakız kutusuna koyacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 19848
Ekli dosyayı görüntüle 19851

Murat Halisdemir

Müdavim
Çok iyi olmuş ilaç almak şart ne olur ne olmaz önlem koruma amaçlı bende kullanıyorum avidress az kaldı ilerde onuda alcam

AlicanG

Paylaşımcı
Çok iyi olmuş ilaç almak şart ne olur ne olmaz önlem koruma amaçlı bende kullanıyorum avidress az kaldı ilerde onuda alcam
Petshoplarda kolay bulunmuyor kesinlikle elde bulunması gerekiyor.Mantar kuşlarda genelde uygun yaşam alanı olunca çoğalıp kuşu hasta edince farkediliyor. Bu ilaç hem mantarda hemde bağırsaklardaki parazitler için etkili.Avidress ve sedachool ile başlayacam sonuç alamazsam ilaca dönecem.

Murat Halisdemir

Müdavim
bende kür seti aldım güzel worm mix verdim sultana iyi şuan 10 gün 11 günde 2 kere daha vercem lavraları dökmek için mantar için fungi mix aldım

EnesGenç

Eski Forumcu
Bende grpetten ürün alimi yapmıştım gayet guzle paketleme var. Zaten koca şehri keyfim kimsede bulamadım. Bize bu tür ilaç tedarik etmenizde yardimci olduğu icin grpet tekrar teşekkürler