• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Grpet indirim Kodu ve 2 günlük özel kampanya

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İndirim ve hediye için teşekkürler. Bende gün iinde siparişimi vereyim.🤭

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İndirim için sizi özel bir gruplandırmada topluyorum bu gruba özel ürünler fiyatlar oluyor bunun için mail adresinizi bize atmanız yeterli
Buradan özel mesajla mı atacağız mail adresimizi?

Soner

Aktif Üye
herkeze merhaba Sitemizde 2 gün sürecek bir kampanya başladı %10-%20 indirimler olucak kampanya simdi basladı ve pazar 12 de son bulucak bu süre zarfında 150 tl ve üzeri alısverislerde kargo ücretsiz olucak bu site içinde deneme amaçlı 100 gr Versele laga kurtlu böceklı mama yada meyveli mama Hediye gönderilecek
bu süre zarfında ilaçlar açık olacak
Yeni ürünler eklendi
Kurtlu mama kodu : kurtlu
meyveli mama kodu: meyveli

Öncelıkle istediğiniz mamayı seçip sepetinize ekleyin sonrasında kodu girerek ücretini sıfırlayın.

Siteye Gitmek İçin Tıkla

Dip Not: 10 gün içinde sitemiz altı değiştirecek 1 hafta kadar kapalı kalıp yeni bir platforumda daha iyi daha hızlı sekilde tekrar açılacaktır
Tesekkur ederiz ilaclara wormmix eklenmemiş ekleme şansınız varsa daha güzel olur

Grpet

Müdavim
Üretici
arkadaslar bir degislklık oldu meyveli mama sanirim elinde kalmamıs bu yüzden muhabbet icin ballı yumurtalı mama gönderilecek

Dmx

Yeni Üye
herkeze merhaba Sitemizde 2 gün sürecek bir kampanya başladı %10-%20 indirimler olucak kampanya simdi basladı ve pazar 12 de son bulucak bu süre zarfında 150 tl ve üzeri alısverislerde kargo ücretsiz olucak bu site içinde deneme amaçlı 100 gr Versele laga kurtlu böceklı mama yada Ballı yumurtalı mama Hediye gönderilecek
bu süre zarfında ilaçlar açık olacak
Yeni ürünler eklendi
Kurtlu mama kodu : kurtlu
ballı yumurtalı mama kodu: ballı

Öncelıkle istediğiniz mamayı seçip sepetinize ekleyin sonrasında kodu girerek ücretini sıfırlayın.

Siteye Gitmek İçin Tıkla

Dip Not: 10 gün içinde sitemiz altı değiştirecek 1 hafta kadar kapalı kalıp yeni bir platforumda daha iyi daha hızlı sekilde tekrar açılacaktır
Ekli dosyayı görüntüle 18432Ekli dosyayı görüntüle 18433
Merhaba hocam,

Sanırım sitenizde bir kaç değişiklik yapacaksınız. Sitenizin alt açılır menusu çok kötü göze çok batıyor. Açılır kategoriler şeklinde olsa müsterinin istediğini daha hızlı bulması artmış olur.

Röhnfried tam sağlık paketinde 10ml şeklinde sunma imkanınız olabilir mi? Sonuçta ben dahil 1 kuşu arkadaşlar var. 10ml fazlası bozulma vs olabilir? bunları söylemek istedim yanlışım kusurum olduysa affola..

Grpet

Müdavim
Üretici
Merhaba hocam,

Sanırım sitenizde bir kaç değişiklik yapacaksınız. Sitenizin alt açılır menusu çok kötü göze çok batıyor. Açılır kategoriler şeklinde olsa müsterinin istediğini daha hızlı bulması artmış olur.

Röhnfried tam sağlık paketinde 10ml şeklinde sunma imkanınız olabilir mi? Sonuçta ben dahil 1 kuşu arkadaşlar var. 10ml fazlası bozulma vs olabilir? bunları söylemek istedim yanlışım kusurum olduysa affola..
site alt yapısı komple degiscek idea softun kendi temlarından biri kullanılacak

10 ml bölme taraftarı değilim ya en ideali 30 ml dir ama e50 yi biraz daha küçültecem

Dmx

Yeni Üye
site alt yapısı komple degiscek idea softun kendi temlarından biri kullanılacak

10 ml bölme taraftarı değilim ya en ideali 30 ml dir ama e50 yi biraz daha küçültecem
Anladım hocam. Bencede değişmeli :) ideasoft güzel bir temasıyla site giydirilip, güzelce kategori ve alt kategolere ayrılır, ürünler gruplandırma yapılırsa, hem size geri dönüş, hemde bizler açısından güzel olur. Hocam diğer türlüde 1 kuşu veya 1 çift kuşu olan arkadaşlar 30ml bitirene kadar, bozulma veya tarihi bitip israf olmaz mı? Bir çok arkadaşımıza fazla geldiği için başka satıcılardan 10ml almaz durumunda kalıyor. Sponsorumuz varken sadece bunları belirtmek istedim. Benim için bu belirttiğim ml olması iyi olurdu. Diğer arkadaşlar ne der ne düşünür bilemiyorum! Takdir size kalmış :)

Grpet

Müdavim
Üretici
Anladım hocam. Bencede değişmeli :) ideasoft güzel bir temasıyla site giydirilip, güzelce kategori ve alt kategolere ayrılır, ürünler gruplandırma yapılırsa, hem size geri dönüş, hemde bizler açısından güzel olur. Hocam diğer türlüde 1 kuşu veya 1 çift kuşu olan arkadaşlar 30ml bitirene kadar, bozulma veya tarihi bitip israf olmaz mı? Bir çok arkadaşımıza fazla geldiği için başka satıcılardan 10ml almaz durumunda kalıyor. Sponsorumuz varken sadece bunları belirtmek istedim. Benim için bu belirttiğim ml olması iyi olurdu. Diğer arkadaşlar ne der ne düşünür bilemiyorum! Takdir size kalmış :)
10 ml istek olursa yapariz ama set halınde yapariz 3-5 li set gibi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İstek olur düşüncesindeyim. 7 li sete kadar bölünüp, satılıyor.
Bu listedeki ürünleri devamlılık esasına göre kullanırsan 10 ml avidress fazla dayanmaz BT amin Forte yine aynı şekilde Gano gibi ürünler daha uzun süre gider gibi gibi. Çünkü ne sürede ne kadar kullanacağın hepsinde değişiklik gösteriyor. Ben mesela gerwit 50 ml yetiyor haftada bir kullanıyorum ama avidress dediğin ürünü 1 litre alıyorum çünkü devamlı kullanıyorum

Dmx

Yeni Üye
Yetersiz
evet ama bazı ürünler yetersiz ona göre iyilestimeler yapılabilir bt amin gibi ürünlert 10 ml yetersiz ama tek kus besleyenler icin bir benzer set yapabiliriz
hocam işin ehli sizsiniz en düşük 1 kuşa yetecek şekilde, yetersiz olan ürünleri iyileştirme yapılarak satışa sunulsa lazım olan arkadaşlar alıp kullanır

Dmx

Yeni Üye
Bu listedeki ürünleri devamlılık esasına göre kullanırsan 10 ml avidress fazla dayanmaz BT amin Forte yine aynı şekilde Gano gibi ürünler daha uzun süre gider gibi gibi. Çünkü ne sürede ne kadar kullanacağın hepsinde değişiklik gösteriyor. Ben mesela gerwit 50 ml yetiyor haftada bir kullanıyorum ama avidress dediğin ürünü 1 litre alıyorum çünkü devamlı kullanıyorum
Anladım hocam. Yetersiz olan ürünlerin ml arttırılma seçeneği olabilir. Dolayısıyla yetersiz ürünlerde ml yüksek alınabilir. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. Ben daha yeniyim. Bunlardan sipariş vereceğim. Önerdiğiniz ürünlerin minimum ml söylerseniz çok sevinirim. Ona göre o ürünlerin ml yüksek alırım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aslında sepeti kendin hazırla gibi bir durum olabilir ama bu nasıl olur zormu olur ne tür bir çalışma gerektirir bu @Grpet in uzmanlık alanı biz tuketiciyiz benim herşeyim olsun ama nasıl olsun onu hocam bilir😉😉

Grpet

Müdavim
Üretici
Aslında sepeti kendin hazırla gibi bir durum olabilir ama bu nasıl olur zormu olur ne tür bir çalışma gerektirir bu @Grpet in uzmanlık alanı biz tuketiciyiz benim herşeyim olsun ama nasıl olsun onu hocam bilir😉😉
öyle bisi yapmaya calısmıstım 6 tane ürün icin 970 tane fiyat seneryosu olusturman gerek buda baya zaman alır