• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Grpet indirim Kodu ve 2 günlük özel kampanya

Grpet

Müdavim
Üretici
herkeze merhaba Sitemizde 2 gün sürecek bir kampanya başladı %10-%20 indirimler olucak kampanya simdi basladı ve pazar 12 de son bulucak bu süre zarfında 150 tl ve üzeri alısverislerde kargo ücretsiz olucak bu site içinde deneme amaçlı 100 gr Versele laga kurtlu böceklı mama yada Ballı yumurtalı mama Hediye gönderilecek
bu süre zarfında ilaçlar açık olacak
Yeni ürünler eklendi
Kurtlu mama kodu : kurtlu
ballı yumurtalı mama kodu: ballı

Öncelıkle istediğiniz mamayı seçip sepetinize ekleyin sonrasında kodu girerek ücretini sıfırlayın.

Siteye Gitmek İçin Tıkla

Dip Not: 10 gün içinde sitemiz altı değiştirecek 1 hafta kadar kapalı kalıp yeni bir platforumda daha iyi daha hızlı sekilde tekrar açılacaktır
Ekli dosyayı görüntüle 18432Ekli dosyayı görüntüle 18433

Son düzenleme:

FatihB.

Tutkulu
herkeze merhaba Sitemizde 2 gün sürecek bir kampanya başladı %10-%20 indirimler olucak kampanya simdi basladı ve pazar 12 de son bulucak bu süre zarfında 150 tl ve üzeri alısverislerde kargo ücretsiz olucak bu site içinde deneme amaçlı 100 gr Versele laga kurtlu böceklı mama yada meyveli mama Hediye gönderilecek
Yeni ürünler eklendi
meyveli mama kodu: meyveli

Öncelıkle istediğiniz mamayı seçip sepetinize ekleyin sonrasında kodu girerek ücretini sıfırlayın.

Dip Not: 10 gün içinde sitemiz altı değiştirecek 1 hafta kadar kapalı kalıp yeni bir platforumda daha iyi daha hızlı sekilde tekrar açılacaktır
ah Be siparişi 10dk önce verdim keşke daha önce görseydim 😢😢

FatihB.

Tutkulu
herkeze merhaba Sitemizde 2 gün sürecek bir kampanya başladı %10-%20 indirimler olucak kampanya simdi basladı ve pazar 12 de son bulucak bu süre zarfında 150 tl ve üzeri alısverislerde kargo ücretsiz olucak bu site içinde deneme amaçlı 100 gr Versele laga kurtlu böceklı mama yada meyveli mama Hediye gönderilecek
Yeni ürünler eklendi
meyveli mama kodu: meyveli

sitenizdeki özel müşteri alanı nedir acaba?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben merak ediyorum kurtlu ve meyveli mama arasında ne fark var? Hangisi daha faydalı gelişime katkılı yem dışında çok fazla bişey tatmamış yeni eve gelmiş minnoşlar için hangisi daha uygun olur acaba 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemiz adına @Grpet e teşekkürler 😊 devamını dileriz

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kurtlu karidesli mama daha çok fich tarzı kuşlara göre üretilmiş ama muhabbetler içinde kullanılıyor hatta çoğu üretici kuşların sevdiğinide söylüyor bende aldım denemelik bakicam begenirlermi begenmezlermi bilmem paşalar sultanlar bilir😉😉

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kurtlu karidesli mama daha çok fich tarzı kuşlara göre üretilmiş ama muhabbetler içinde kullanılıyor hatta çoğu üretici kuşların sevdiğinide söylüyor bende aldım denemelik bakicam begenirlermi begenmezlermi bilmem paşalar sultanlar bilir😉😉
Beautiful Food mamanın kurtlu mamasını yediler benimkiler 👍

efesalim

Yeni Üye
merhabalar kk5 kodu aktif değil mi ve de bölünmüş yemleri son kullanma tarihi nedir acaba göremedim 🙄

Grpet

Müdavim
Üretici
merhabalar kk5 kodu aktif değil mi ve de bölünmüş yemleri son kullanma tarihi nedir acaba göremedim 🙄
k22 kod iptal edildi yerine sabit %5 inidirim var bunun icin kayıt mail adresinizi bize bildirmeniz yeterli

Yemlerde Natural ve versele laga 11/22
acık yem 06/23

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben sepete ekleme işlemini gerçekleştirdim şu an, meyveli mama için ve forum üyelerine özel indirimlerden yararlanmam için bana hangi kodları girmem gerektigini söyler misiniz lütfen ilk defa siteniz üzerinden alışveriş yapıyorum da tam çözemedim 🙏

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba %10-%20 indirim var ayrıca foruma %5 indirim mi oluyor doğru mu anlıyorum ?