• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Grpet bölünmüş yem

Sorpdante

Yeni Üye
Malum ithal ürünlerin fiyatı çok arttı grpet’te versele laga bölünmüş yem gördüm nasıldır güvenilir mi bayat çıkabilir mi

Grpet

Müdavim
Üretici
stoklar güncellendi ürün son kullanım tarihi 11/22
tedarikte epeği problem cıkmıstı 2 kere ürün iadesi yaptım sonunda geldi
daha onceden siparis verip beklettiğimiz arkadaslardanda özür diliyorum epeği beklediler onlara 500 gr orlux muhabbet maması gönderdim hediye olarak

erenunl

Müdavim
Malum ithal ürünlerin fiyatı çok arttı grpet’te versele laga bölünmüş yem gördüm nasıldır güvenilir mi bayat çıkabilir mi
Güvenilir firma alabilirsin kuşlarım da baya beğendi , ellerinde stok yoktu bir süredir bunun için bekliyorum 1 haftadan fazladır fakat ellerinde bulunduğu taktirde 3 4 gün içinde geliyor

AlicanG

Paylaşımcı
stoklar güncellendi ürün son kullanım tarihi 11/22
tedarikte epeği problem cıkmıstı 2 kere ürün iadesi yaptım sonunda geldi
daha onceden siparis verip beklettiğimiz arkadaslardanda özür diliyorum epeği beklediler onlara 500 gr orlux muhabbet maması gönderdim hediye olarak
Ücretsiz kargo var mı yoksa hep sabit mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şahsi düşüncem bölünmüş ürünlerin bozuk bayat çıkma ihtimali kiloluklara göre daha az olur diye düşünüyorum. Bölümüs ürünlerdeki sirkülasyon daha hızlıdır diye tahmin ediyorum.