• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Greenvet Privirum - İç parazit için

Grpet

Müdavim
Üretici
Greenvet Privirum oldukca etkili bir iç parazit - Tenya(kıl kurdu ) için yapılmıs biir üründür kontil gibi ürünlerin aksine tamamen hayvanlar icin yapılmıs bir üründür.Bu ürünü güvercin, tavuk,kaz , kafes kuşları - kedi köpek ve sürüngenlerde de kullanabilirsiniz ürün %100 doğal olma özelliğine sahiptir(kendi acıklaması) ürün 500 ml şişe şeklınde var ülkemizde bununda bölünmüşleri mevcut bizdede (10ml 17 tl dir)

KUllanımı :
100 ml suya 7-8 damla 4-5 gün yeterli

solution-contre-les-parasites-intestinaux-chez-les-oiseaux-privirum-greenvet-100-ml.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Greenwet bütün ürünlerine doğal diyor gerçeklik payı varmı hocam.

Murat Halisdemir

Müdavim
Sıvı gıda ürün bağırsak solucanları engeller önlem ve bakım için kuşta kullanılması güzel ürün 👍

Berk

Paylaşımcı
Ben 3 gündür andazol kullanıyorum çay kaşığının ucu kadar suyuna koyup karıştırıyorum yarın da kullanıp dışkısına göre artık vermemeyi planlıyorum.sizce bir mahsuru var mı ?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben 3 gündür andazol kullanıyorum çay kaşığının ucu kadar suyuna koyup karıştırıyorum yarın da kullanıp dışkısına göre artık vermemeyi planlıyorum.sizce bir mahsuru var mı ?
3 günlük ne tedavisi yapıyorsun. Fazla tedavi uygulama. İlacın çalışma mekanizması anlık zaten bağırsak duvarına yapisan paraziti atması. 2 gün yeterli 10 gün sonra 2 gün daha

Berk

Paylaşımcı
3 günlük ne tedavisi yapıyorsun. Fazla tedavi uygulama. İlacın çalışma mekanizması anlık zaten bağırsak duvarına yapisan paraziti atması. 2 gün yeterli 10 gün sonra 2 gün daha
Bu beyaz dışkı sorunu vardı ilk once sarımsaklı su ve probiyotik verdim sonra da andazol verdim(3 gündür) kuşdan anlayan veteriner olmadığı için mecburen kendi kendime tedavisini uyguluyorum ama dışkısı normale dondu gibi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Fazla uygulanmış tedavi yarın vermene gerek yok 10 gün sonra ikinci kürü yaparak bitir tedaviyi. Probiyotik vitamin takviyesi yap yetrli

Berk

Paylaşımcı
Z
Fazla uygulanmış tedavi yarın vermene gerek yok 10 gün sonra ikinci kürü yaparak bitir tedaviyi. Probiyotik vitamin takviyesi yap yetrli
yarın mesela b vitamini mi vereyim mi probiyotik mi ? Bi de kaç gün vereyim.Teşekkürler

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Probiyotik verebilirsin 3 gün 3 günde multivitamin. Andazol kuşlar için ağırdır sitraks a worm mixe benzemez dikkatli kullan.

Berk

Paylaşımcı
Probiyotik verebilirsin 3 gün 3 günde multivitamin. Andazol kuşlar için ağırdır sitraks a worm mixe benzemez dikkatli kullan.
Tamamdır teşekkür ederim kıssca 3 gün probiyotik 3 gün vitamin 4 gün normal su sonra da 2 gün andazol

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yani garanti yöntem 2 gündür. 1 de yapabilirsin ama 3-5 gitmene gerek yok.

Grpet

Müdavim
Üretici
b vitamini ilac sonrası için verilmesi tavsiye edilmezz fazla zira karaciğeri desteklemekten cok zarar verebilir ağır hastalık geciren kuslarda probiyotik ve a+k vitaminleri vermek onlar için cok daha sağlıklıdır

Berk

Paylaşımcı
b vitamini ilac sonrası için verilmesi tavsiye edilmezz fazla zira karaciğeri desteklemekten cok zarar verebilir ağır hastalık geciren kuslarda probiyotik ve a+k vitaminleri vermek onlar için cok daha sağlıklıdır
Ben 2-3 gün normal su vereceğim uzun zamandır hep ilaçlı-takviyeli su içiyordu bünyesi biraz dinlensin ardından probiyotik vermeyi planlıyorum,hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim iyi akşamlar

Üst Alt