anydayykk
Paylaşımcı
Her hafta yeni bir olayla geliyor bu haylaz bana 🥲 az önce de kardeşim fark etti gözüne bir şey olmuş diye
hizliresim.com
hizliresim.com
biri sağ diğeri sol gözü birinin etrafındaki tüyler dökülmüş ben biraz düzelttim ama hala garip duruyor dökülmüş. birkaç gün önce midesine bir şey dokunmuştu şekersiz mama yedirirken gözüne gelmişti elimle silmiştim ama su ile silmedim acaba ondan mı oldu aynı gözü çünkü. modu falan iyi uçuyor, ötüyor falan. Şu an o gözünün kısık olduğunu da pek fark etmedim bilmiyorum. ama yakın fotoğraflarda belli oluyor göz kapağında da bir farklılık var diğer gözüne göre
i2kwg1o.jpg - Hızlı Resim
bakın bu gözü. uzaktan da atayım fotoğraf
hizliresim.com

Bu görsel, Hızlı Resim'e 21 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 1080×2400 piksel, JPG formatındadır — i2kwg1o . jpg

b0eghyy.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 21 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 1080×2400 piksel, JPG formatındadır — b0eghyy . jpg
biri sağ diğeri sol gözü birinin etrafındaki tüyler dökülmüş ben biraz düzelttim ama hala garip duruyor dökülmüş. birkaç gün önce midesine bir şey dokunmuştu şekersiz mama yedirirken gözüne gelmişti elimle silmiştim ama su ile silmedim acaba ondan mı oldu aynı gözü çünkü. modu falan iyi uçuyor, ötüyor falan. Şu an o gözünün kısık olduğunu da pek fark etmedim bilmiyorum. ama yakın fotoğraflarda belli oluyor göz kapağında da bir farklılık var diğer gözüne göre
bakın bu gözü. uzaktan da atayım fotoğraf

6az04mp.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 21 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 1080×2400 piksel, JPG formatındadır — 6az04mp . jpg
Son düzenleme: