Gümüş'ün gözü kızarmış. Neden olmuş olabilir? Tırnağı ile yapmış olabilir mi?
Sizce ilaç ile sileyim mi kendi kendine iyileşmesini mi bekleyeyim. Bir de dışkıları çok yesil duruyor.
Dışkılar lekeli. Hava akımına maruz kaldı mı yada başka bir etken. Yemesi içmesi genel hali nasıl acaba. Entrobac kullanıyorsunuz sanırım yarından itibaren ilk üç gün her gün suyu tazeleyerek entrobac verelim. Göze de gelirsek tek kuş ise kendi kendine tırnağıyla yapmış olabilir. Bence terramicyn merhem sürmekte fayda var.
Pencereler sürekli açık oluyor sıcaklardan. Aslında en köşedeler ama etkilenmiş olabilirler daha dikkatli olayım. 2 tane kuş var ama diğerinin yapmış olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ayrı kafesteler ve bazen gözetim altında birleştiriyorum. Attığım ilaç ile gözünü silsem olur mu? Terramicyn yok elimde.
Attığınız spreyin bir zararı yok fısfıslayabulirsiniz. Sabah akşam olacak şekilde de ılık çay demiyle kuşunuzun gözünü pamuk yardımıyla hafifçe silin. Eğer düzelme olmazsa merheme geçersiniz.
Attığınız spreyin bir zararı yok fısfıslayabulirsiniz. Sabah akşam olacak şekilde de ılık çay demiyle kuşunuzun gözünü pamuk yardımıyla hafifçe silin. Eğer düzelme olmazsa merheme geçersiniz.