• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gözünde Bir Şey Var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Et bezesi gibi görünüyor. Siz yinede teramıycn göz kremi sürün gözlerine, cereye ve ayaklara gece uyutmadan önce sürerseniz daha sağliklıdır.5 gün sürün orası bir berraklaşsın sonra güncel fotoğraf ekleyin tekrar bakalım 👍burun deliklerini de düşen tüyünü tuzlu suya banıp açabilirsiniz

myilmaz

Aktif Üye
Et bezesi gibi görünüyor. Siz yinede teramıycn göz kremi sürün gözlerine, cereye ve ayaklara gece uyutmadan önce sürerseniz daha sağliklıdır.5 gün sürün orası bir berraklaşsın sonra güncel fotoğraf ekleyin tekrar bakalım 👍burun deliklerini de düşen tüyünü tuzlu suya banıp açabilirsiniz
teramisin normal deri icin olani var o olur mu yoksa goz icin olani alayim mi yine de? Gaga ortasini gecen vurdu kanatti orayi teramisinle gecirdim

myilmaz

Aktif Üye
bir de bu neyden oluyor? Bir dahakine dikkat edelim de beze cikmasin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bir de bu neyden oluyor? Bir dahakine dikkat edelim de beze cikmasin
Merhaba göz için olan daha faydalı olacaktır, lipomları(bezleri) aynı insan vücudu gibi kendi bünyeleri üretmektedir😔kolesterol yüksekliği yapabilir, karaciğer yağlanması olabilir, kilosunu bilemiyorum ama fotoğrafta biraz tombiş gibi geldi😊çekirdek, yulaf ve yağlı tohumlar sebep olabilir, fazlası lipom oluşturur, deri altında boşluk bulur ve oradan sızarak bölgeye yerleşebilir, herhangi bir bölge olabilir, karın, kanat, sırt, bunlar diyet ile aza iner, kaybolmaz belki ama sıkıntıda oluşturmaz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba,

uzun süredir kuşlarımda hiçbir sorun yoktu. Bugün bir baktım ki erkek sultanımın gözünde bir şeyler var. Dün yoktu. Şok oldum görünce. Videolardan ss aldım tam gözükmesi için. Göz kapağı kapalı görseli de koyuyorum. Sizce sorun nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 63335Ekli dosyayı görüntüle 63336Ekli dosyayı görüntüle 63337Ekli dosyayı görüntüle 63338
Bakteri kaynaklı da olabilir, siz terramicyn göz kremini sürün, Şehmus BAKIR hocamızın söylediği gibi, sonrası belli olur, geçmiş olsun 😊🤲

myilmaz

Aktif Üye
Merhaba göz için olan daha faydalı olacaktır, lipomları(bezleri) aynı insan vücudu gibi kendi bünyeleri üretmektedir😔kolesterol yüksekliği yapabilir, karaciğer yağlanması olabilir, kilosunu bilemiyorum ama fotoğrafta biraz tombiş gibi geldi😊çekirdek, yulaf ve yağlı tohumlar sebep olabilir, fazlası lipom oluşturur, deri altında boşluk bulur ve oradan sızarak bölgeye yerleşebilir, herhangi bir bölge olabilir, karın, kanat, sırt, bunlar diyet ile aza iner, kaybolmaz belki ama sıkıntıda oluşturmaz
Disi de erkek de biraz zayif kalmislardi diye yagli tohumlarla besledim. Biraz keseyim bari 👍🏻 yarin da goz icin olani alacagim tesekkurler bilgi icin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Disi de erkek de biraz zayif kalmislardi diye yagli tohumlarla besledim. Biraz keseyim bari 👍🏻 yarin da goz icin olani alacagim tesekkurler bilgi icin
Rica ederim geçmiş olsun, krem sonrasını 5 gün sonra tekrar paylaşın hocamız bakacaktır🤲😊

Üst Alt