• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gözümüze bakarmısınız

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Nefes alırken ağız açma kapama veya hırıltı veya kuyruk sekmesi. (Ağız açma kapama stresten veya ortam sicakligindan da olabilir) bu belirtiler var mı

Mert.

Eski Forumcu
Bence bir alerji testi gerekiyor bana öyle geldi ama forumdaki uzmanlar daha iyi bilir

Mert.

Eski Forumcu
Bazen yoğunluk oluyor gormuyorlar birazdaha bekleyin hala cevap gelmezse etiket atarsiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ama görmüyorlar sanırm cevap yazan olmamış sizden başka
Neden Şehmus bey size dönüş yapmış bilgilendirmis. Ve ayrıca diğer uzman hocalarimizda yorumda bulunmuşlar. Gözü için kroniklesmis denilmis gözü için yapacağınız şeyler söylenmiş. En son çare kanatlı uzmana götürün denilmiş. 🙂Sizde çok pahalı dediniz bende geçmiş zamanda sizle birebir aynı şeyleri yaşadığım için size zaten veteriner buradaki önerilen ilaçların aynısını verecek dedim. solunum sıkıntısı yoksa yemesi içmesi neşesi yerindeyse tekrar diyorum bir sıkıntı olcagini dusunmuyorum. Tedaviye tekrar başlayin madem. Ama sonra artık sonlandırın. Çünkü ustuste uygulanırsa çok ta iyi olmaz. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kusta herhangi farklı bir sorun varmı

Bulut_

Paylaşımcı
Neden Şehmus bey size dönüş yapmış bilgilendirmis. Ve ayrıca diğer uzman hocalarimizda yorumda bulunmuşlar. Gözü için kroniklesmis denilmis gözü için yapacağınız şeyler söylenmiş. En son çare kanatlı uzmana götürün denilmiş. 🙂Sizde çok pahalı dediniz bende geçmiş zamanda sizle birebir aynı şeyleri yaşadığım için size zaten veteriner buradaki önerilen ilaçların aynısını verecek dedim. solunum sıkıntısı yoksa yemesi içmesi neşesi yerindeyse tekrar diyorum bir sıkıntı olcagini dusunmuyorum. Tedaviye tekrar başlayin madem. Ama sonra artık sonlandırın. Çünkü ustuste uygulanırsa çok ta iyi olmaz. Geçmiş olsun.
Evet denilenleri yapıyorum ben de ilacı 4 gün kullanıp bıraktım yine tekrarladı hemen
ben de korkuyorum birsey mi olacak die

Üst Alt