• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gözümüze bakarmısınız

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Düzelip ve tekrar ediyorsa kroniktir bu yüzden önce bağışıklığı güçlendirmek lazım 👍 probiyotik ve multivitamin verin ve kilosunu tartabilir misiniz.. şuan son izlediğim videoda öyle çok kötü durumu yok

Bulut_

Paylaşımcı
Düzelip ve tekrar ediyorsa kroniktir bu yüzden önce bağışıklığı güçlendirmek lazım 👍 probiyotik ve multivitamin verin ve kilosunu tartabilir misiniz.. şuan son izlediğim videoda öyle çok kötü durumu yok
Damla iyi geldi gibi krem sürüyorum iki gündür gün için de tartıp yazarım tekrardan
Bir hafta entrobac
Diğer hafta gerwit veriyorum
umarım düzelir
Teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tırnak bakımı yapılsın ve gözlerine bir pirinç tanesi kadar teramiycn göz melhemi sürün 👍 tüylerine bulaştırmadan yapın eğer gözler sulanırsa o zaman eczaneden göz damlası alın gentagut olabilir

Bulut_

Paylaşımcı
Tırnak bakımı yapılsın ve gözlerine bir pirinç tanesi kadar teramiycn göz melhemi sürün 👍 tüylerine bulaştırmadan yapın eğer gözler sulanırsa o zaman eczaneden göz damlası alın gentagut olabilir
Teşekkür ederim ben bu dediğiniz ürünleri kullanıyorum diğer gözün de yani
tekrarlıyor olması içten bir hastalık olabilir mi acaba bir bilginiz var mı
Tırnak kesimi için veterinere götürmem gerekli ben asla yapmam

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Teşekkür ederim ben bu dediğiniz ürünleri kullanıyorum diğer gözün de yani
tekrarlıyor olması içten bir hastalık olabilir mi acaba bir bilginiz var mı
Tırnak kesimi için veterinere götürmem gerekli ben asla yapmam
Veterinere götürebiliyorsaniz gözünü de gösterin 👍

Bulut_

Paylaşımcı
4 gündür yokum anneme bırakmıştım geldim yine böyle olmuş gözleri deli olacağım artık ne oluyor bu kusa böyle gözlerine yani

Mert.

Eski Forumcu
Kronik gibi duruyor alerjisi olabilir gibi geldi bana

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şehmus bey de kroniklesmis olabilir demişti. Ve size daha önce de söylemiştim kendi kusumdan örnek vererek. Maalesef kroniklesen hastalıklar tekrar nüksedebiliyor. Yani ilaçlar geçici iyilestiriyor 😔 ben o zamanlar maalesef bu forumu bilmiyordum. Biz oğlumun bu gözdeki tüy dökümünü 2 ayda bir yasiyorduk ve inanır mısınız her ay veterinerdeydik hemde kanatlılardan anlayan. veterinerimde aynı burdaki tedaviyi söylemişti terramycin krem gentagut damla. Yani siz diyorsunuz ya veterinere goturcem ama pahalı. Size buradaki önerilen aynı ilaçları soylicek emin olabilirsiniz. Kuşunuzun yemesi içmesi yerindeyse herhangi bir solunum sıkıntısı yoksa çok fazla sıkıntı olcagini dusunmuyorum. Çünkü o tüyler bir zaman sonra cikicak tekrardan.

Bulut_

Paylaşımcı
Şehmus bey de kroniklesmis olabilir demişti. Ve size daha önce de söylemiştim kendi kusumdan örnek vererek. Maalesef kroniklesen hastalıklar tekrar nüksedebiliyor. Yani ilaçlar geçici iyilestiriyor 😔 ben o zamanlar maalesef bu forumu bilmiyordum. Biz oğlumun bu gözdeki tüy dökümünü 2 ayda bir yasiyorduk ve inanır mısınız her ay veterinerdeydik hemde kanatlılardan anlayan. veterinerimde aynı burdaki tedaviyi söylemişti terramycin krem gentagut damla. Yani siz diyorsunuz ya veterinere goturcem ama pahalı. Size buradaki önerilen aynı ilaçları soylicek emin olabilirsiniz. Kuşunuzun yemesi içmesi yerindeyse herhangi bir solunum sıkıntısı yoksa çok fazla sıkıntı olcagini dusunmuyorum. Çünkü o tüyler bir zaman sonra cikicak tekrardan.
Sizi anladım tek korkum içinden gelen bir hastalık olması ihtimali krem ve damalaya tekrar başlıyorum
Solunum sıkıntısını nasıl anlayacağım bir de ben

Üst Alt