• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gözümüze bakarmısınız

Bulut_

Paylaşımcı
Daha önce de böyle olmustu
Gözü bu kadar acılmısmıydı hatırlamıyorum konuyu bulmadım
Damla kullanıyordum bir kaç gündür ama gözünün daha kötüye gittiğini farkettim suan konu açmaya karar verdim
Neden tekrarlıyor krem ve damla kullanmıştım geçmişti daha önce
Ayaklarımız hep sıcak bu normal mi

Yigit K.

Paylaşımcı
Daha önce de böyle olmustu
Gözü bu kadar acılmısmıydı hatırlamıyorum konuyu bulmadım
Damla kullanıyordum bir kaç gündür ama gözünün daha kötüye gittiğini farkettim suan konu açmaya karar verdim
Neden tekrarlıyor krem ve damla kullanmıştım geçmişti daha önce
Ayaklarımız hep sıcak bu normal mi
Damla ve kreminizin markası nedir?

Bulut_

Paylaşımcı
Ağzını açıp kapatıyor birde sıcaktan mı bilmiyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sanırım ortaminiz çok sıcak. Kanatlarını havalandiriyor. Birde bu gözde tüy dökülmesi bazen solunum problemi olan kuşlarda da tekrarlanabiliyor.Ama şuan ki video sıcaktan yaptığı belli. Normal zamanlarda solunumla ilgili sıkıntısı var mı kuşunuzun.

Bulut_

Paylaşımcı
Sanırım ortaminiz çok sıcak. Kanatlarını havalandiriyor. Birde bu gözde tüy dökülmesi bazen solunum problemi olan kuşlarda da tekrarlanabiliyor.Ama şuan ki video sıcaktan yaptığı belli. Normal zamanlarda solunumla ilgili sıkıntısı var mı kuşunuzun.
Nasıl anlayabilirim solum sıkıntısnı Mayıs ayında açmışım konuyu biraz önce buldum
geçenler de üst solunum yolu enfeksiyonu dediler gruptan ilaç kullandık düzeldi bir haftaya kadar çok iyiydi tüyleri çıkmaya başladı ama şimdi yine gözü böyle
nedne oldu neden tekrarlıyor önemli birsey hiç bilmiyorum

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim ilk baktığım kuşum da solunum problemi vardı ve doğru orantılı şekilde gözlerindeki tüyler dökülüyordu. Kremi damlayı kullanıyordum aynı sizin gibi iyi geliyordu fakat 2 ay sonra veya 3 ay sonra tekrar nüksediyordu. Öyle yaşamaya alismisti 😔Maalesef çözümünü bulamadım.peki hangi ilaçları kullandınız solunumla ilgili olanı ve ne zaman biraktiniz.

Bulut_

Paylaşımcı
Benim ilk baktığım kuşum da solunum problemi vardı ve doğru orantılı şekilde gözlerindeki tüyler dökülüyordu. Kremi damlayı kullanıyordum aynı sizin gibi iyi geliyordu fakat 2 ay sonra veya 3 ay sonra tekrar nüksediyordu. Öyle yaşamaya alismisti 😔Maalesef çözümünü bulamadım.peki hangi ilaçları kullandınız solunumla ilgili olanı ve ne zaman biraktiniz.
öldü mü bulut da aynı olmasın dediğiniz gibi

Bilgisi olan yok mu bulutun sonunda böyle olmasın yardımcı olun lütfen 😔

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
öldü mü bulut da aynı olmasın dediğiniz gibi

Bilgisi olan yok mu bulutun sonunda böyle olmasın yardımcı olun lütfen 😔
Hayır panik yapmayın. Evet bu dünyadan göçtü. Ama elim bir kaza sonucu vefat etti.😔 Ben solunum sıkıntısı olan ve yıllarca yaşayan kuş gordum. Sizde tedavisini araştırıp uygulayarak iyileştirebilirsiniz. Zaten video da maşallah sağlıklı gözüküyor 🙂

Mert.

Eski Forumcu
Hayır panik yapmayın. Evet bu dünyadan göçtü. Ama elim bir kaza sonucu vefat etti.😔 Ben solunum sıkıntısı olan ve yıllarca yaşayan kuş gordum. Sizde tedavisini araştırıp uygulayarak iyileştirebilirsiniz. Zaten video da maşallah sağlıklı gözüküyor 🙂
Katılıyorum iylestirebilirsiniz kanatlı hayvanlar uzmanına yakinsaniz götürme imkaniz varsa goturebilirsiniz

Bulut_

Paylaşımcı
Umarım insallah iyi olur çok korkuyorum buluta birsey olacak diye elbet bir gün olacak ama daha çok küçük bir yasın da miniğim
Sizin de basınız sağ olsun

Bulut_

Paylaşımcı
Soğuk çay demiyle pansuman yapalım 3 gün, iyileşme olacaktır, gentagut ve terramycn kullanmışsınız dıştan çay dışında yapılacak çok bir müdahale kalmamış gibi görünüyor
Krem sürmedim daha önce olduğun da sürmüştüm iki gündür damla damlatıyorum sadece
Nedne olabilir tekrarlıyor olması

Bahar Y.

Müdavim
Tam anlamıyla geçmeden tedaviyi durduruyor olabilirsiniz

Bulut_

Paylaşımcı
Kimsenin bilgisi yok mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici