• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tüy Dönemi Gözlerinde tüy dökülmesi

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Merhaba streamble aracılığıyla video yükleyemedim, YouTube shorts olarak yükledim. Dün hiçbir şeyi yoktu bugün gözlerinin etrafında tüy azlığı fark ettim, diğer gözünde böyle bir sorun yok. Kaşıdığını da fark ettim. Göz nezlesi mi acaba? Ne yapmam gerekiyor?

Batuş

Paylaşımcı
Vitamin kullanıyor muyuz? Kafes tabanında fazlaca tüy gözlemliyor musunuz?

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Evet probiyotik kullaniyoruz haftada bir ama yeni başladık kullanmaya. Evet bu aralar tüy de gözlemliyorum eskisine nazaran daha fazla

Batuş

Paylaşımcı
Evet probiyotik kullaniyoruz haftada bir ama yeni başladık kullanmaya. Evet bu aralar tüy de gözlemliyorum eskisine nazaran daha fazla
Bt-amin forte kullandınız mı daha önce tüy dökümü gibi durumlarda oldukça faydasını göreceksinizdir. Öbür gözünde resmini ekler misniz rica etsek

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Bt-amin forte kullandınız mı daha önce tüy dökümü gibi durumlarda oldukça faydasını göreceksinizdir. Öbür gözünde resmini ekler misniz rica etsek
Yok kullanmadım ama bu kadar tüy dökümü daha önce olmamıştı ve göz çevresinde tüy azalması da daha önce hiç olmamıştı ☹

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba tüy dökülen yerlere bir hafta kadar terramicyn göz merhemi sürün. Kaşıması varsa göz nezlesi olabilir. Akşamları sürün ve ışıkları kapatın TV sesi de olmasın uyku moduna geçsin ki gözüyle herhangi bir yere teması olmasın. İlaç etkisini göstersin. Kuyrukta sekme yada solunum da problem var mı.

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Merhaba tüy dökülen yerlere bir hafta kadar terramicyn göz merhemi sürün. Kaşıması varsa göz nezlesi olabilir. Akşamları sürün ve ışıkları kapatın TV sesi de olmasın uyku moduna geçsin ki gözüyle herhangi bir yere teması olmasın. İlaç etkisini göstersin. Kuyrukta sekme yada solunum da problem var mı.
Solunumuyla ilgili herhangi bir anormallik gözlemlemedim, kuyruk sekmesi de yok, gözünü devamlı kaşıyor. Tamamdır Aslı hanım merhemi alıp akşam kullanmaya başlayacağım tavsiye ettiğiniz gibi ☹

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Solunumuyla ilgili herhangi bir anormallik gözlemlemedim, kuyruk sekmesi de yok, gözünü devamlı kaşıyor. Tamamdır Aslı hanım merhemi alıp akşam kullanmaya başlayacağım tavsiye ettiğiniz gibi ☹
Terramicyn in iki çeşidi var deri olanından değil göz olanından alacaksınız. Gün içinde bir iki kez ılık çay demiyle de göze pansuman yapın. Geçmiş olsun 🌸

Üst Alt