• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gözleri düzelmiyor kuşumun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşu kanatlı uzmanına götürün tedavi şart 👍 Takviyeler ve krem,damladan sonra düzelme olmadıysa doksisilin içerikli ilaç kullanılabilir ve beraberinde vit., probiyotik ve besleme yapılabilir. Daha çok ilerlemeden tedaviye alınması uygun olur

civanx

Aktif Üye
Kuşu kanatlı uzmanına götürün tedavi şart 👍 Takviyeler ve krem,damladan sonra düzelme olmadıysa doksisilin içerikli ilaç kullanılabilir ve beraberinde vit., probiyotik ve besleme yapılabilir. Daha çok ilerlemeden tedaviye alınması uygun olur
Şehmus abi bugün biraz daha enerjikti kafasını sallıyordu hopluyor zıplıyor ama gözleri beni endişelendiriyor birde elimi uzattığımda gagası hiç acıtmıyor güçsüz gibi . Bügün dışkısını tekrar paylaşacağım çünkü yaşadığım yere kanatlı uzmanlar biraz uzak imkanım pek yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Şehmus abi bugün biraz daha enerjikti kafasını sallıyordu hopluyor zıplıyor ama gözleri beni endişelendiriyor birde elimi uzattığımda gagası hiç acıtmıyor güçsüz gibi . Bügün dışkısını tekrar paylaşacağım çünkü yaşadığım yere kanatlı uzmanlar biraz uzak imkanım pek yok
Nerede ikamet ediyorsun kardeşim ? Son halini video çekip ekler misin ve güncel dışkı görelim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

civanx

Aktif Üye
Şehmus abi İstanbuldayım. Bulunmaz nimet yarın al götür. Elinden geleni yapar ablacım. Yada veteriner e götür. Ben olsam Şehmus a götürürdüm. Kesinlikle 🤲🦜
Abla kuşum şuan çok hasta gözükmüyor ondan evden yapacağım müdaleyi yapmak istiyorum bide imkanım yok fazla

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla kuşum şuan çok hasta gözükmüyor ondan evden yapacağım müdaleyi yapmak istiyorum bide imkanım yok fazla
Anladım ilaçları göze kullanın o zaman. Rabbim şifa versin

civanx

Aktif Üye
bana başka önereceğiniz şey varmış dışarı çıkmaya pek imkanım yok ne lazımsa tek seferde alayım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Aynı şekilde takviyeler ve oda sıcaklığı ile devam ediniz durumu daha iyi gördüm ☺👍

Üst Alt