• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gözleri düzelmiyor kuşumun

civanx

Aktif Üye

terramycin ilacını sürdüm 3 gün göz etrafına sürdüm ancak düzelme yok bu sefer öbür gözündede sanki bişey olmuş gibi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

terramycin ilacını sürdüm 3 gün göz etrafına sürdüm ancak düzelme yok bu sefer öbür gözündede sanki bişey olmuş gibi
Merhaba videodan fotoğraf çektim baktım. Diğer göze krem mi sürdünüz? İki gözde sulu değil ve şişlik inmiş. Tüğleri yapışık olduğu için size öyle geliyor. 2 gün daha terramicyn göz kremi sürün lütfen. Gün içinde de ılık su veya çay ve pamuk ile silebilirsiniz. Tedavi bitince tamamen düzelir Allahın izniyle ☺👍
Göz enfeksiyonlarında tam sonuç tedavi bittiğinde belli olur☺👍

civanx

Aktif Üye
Merhaba videodan fotoğraf çektim baktım. Diğer göze krem mi sürdünüz? İki gözde sulu değil ve şişlik inmiş. Tüğleri yapışık olduğu için size öyle geliyor. 2 gün daha terramicyn göz kremi sürün lütfen. Gün içinde de ılık su veya çay ve pamuk ile silebilirsiniz. Tedavi bitince tamamen düzelir Allahın izniyle ☺👍
Göz enfeksiyonlarında tam sonuç tedavi bittiğinde belli olur☺👍
Merhaba diğer göze hiçbir işlem yapmadım sizce yapayımı diğer göz biraz korkuttu beni

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba diğer göze hiçbir işlem yapmadım sizce yapayımı diğer göz biraz korkuttu beni
Önce çay ile ılık pansuman yapın. Tüğleri iyce ıslansın o bölgenin. Kontrol edin lütfen tırnak, şişme, enfeksiyon var mı? Varsa sürün kremi ve fotoğraf paylaşın lütfen 🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son düzenleme:

Doğacı

Eski Forumcu
Kafesi ne kadar sıklıkla temizliyorsunuz?Temizliğini ne ile yapıyorsunuz kafes,tünek,suluk ve yemliklerin?

Doğacı

Eski Forumcu
Haftada 1 kere yapıyorum tazikli su ile temizliyorum su dışında birşey kullanmıyorum
Maalesef yetersiz. Virkon S tavsiye ediyoruz.. Profesyonel temizlik. Kuşunuz kafes kirliliği sebebiyle o halde olabilir. Kafes temizliği çok önemli

civanx

Aktif Üye
İçmek içer gibi bardağa doldurun dem ve su. Ilısın pamuk veya makyaj pedini çaya batırın, bastırmadan hafifçe göze sürün☺👍
Merhaba size bir soru soracağım kuşuma elimi uzattığımda tırnaklarıma gagasını vurup şarkı söylüyor sizce sağlıklı bir davranışım elimle çiftleşmeye çalışıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba size bir soru soracağım kuşuma elimi uzattığımda tırnaklarıma gagasını vurup şarkı söylüyor sizce sağlıklı bir davranışım elimle çiftleşmeye çalışıyor
Tabiki sağlıklı fotoğraf paylaşır mısınız 🤗👍ceresinin görelim🦜

civanx

Aktif Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu yeşil kuşumun bahsettiğim

gözü sıkıntılı olan kuşumda biraz hastaymış gibi bakıyor ama hali var yani enerjisi var ama kısık gözle bakılıyor onun için endişeliyim
Oy maşallah 🤗👍o eş istiyor artık🤗ceresinin koyulaşmış👍🤗
Gözde sıkıntı kalmamış maşallah 🤲ama kuşunuzda sıkıntı var dışkı paylaşırsanız hocalarım yardımcı olur

civanx

Aktif Üye
Oy maşallah 🤗👍o eş istiyor artık🤗ceresinin koyulaşmış👍🤗
Gözde sıkıntı kalmamış maşallah 🤲ama kuşunuzda sıkıntı var dışkı paylaşırsanız hocalarım yardımcı olur
Eşi kız zaten mavili ciftlesmiyor inşallah kusumda önemli sıkıntı yoktur ya

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamamdır yaptığında size haber veririm bide terramycin ilacını bügün süreyimmi tekrardan teşekkürler sürekli ilgilendiniz
Estağfurullah yardım etmek için ne gerekiyorsa yaparım.
Onlar Rabbimin SESSİZ KULLARI
5 güne tamamladıysanız kullanmayın👍☺

Üst Alt