• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Gözde katarak

Limon3564

Paylaşımcı
Sultan papağanım limon 5 yaşından biraz büyük ve gözlerinde katarak var beyaz matlaşma oluşmuş yakın cevremde kuşlardan anlayan veterinerde yok ve acıkçası cerrahi müdehale yaptıracak durumumda yok şuan kuşun yaşıda kaldırırmı bilemedim önerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Görmesinde sorun var mı? Göze müdahale yapan hekim hiç duymadım açıkçası. Siz yinede gentagut yada tobrased göz damlası kullanın.

Limon3564

Paylaşımcı
Görmesinde sorun var mı? Göze müdahale yapan hekim hiç duymadım açıkçası. Siz yinede gentagut yada tobrased göz damlası kullanın.
Eskisi kadar net görmediği kesin ama uçarken falan sorun yaşamıyor yem yiyebiliyor ama elimi çok yakınlaştıtdığımda fark ediyor zaten biraz asabi ydi şimdi dahada hırçınlaştı

Limon3564

Paylaşımcı
Evet gördüm kardeşim maalesef onun bir tedavisi yok sen yinede göz damlası ve göz kremi kullan bir hafta günde bir kez gece uyutmadan önce kullan şifa olur inşallah
Rica etsem damla ve krem ismi yazabilirmisin abi çok üzüldüm yaa ilerledikçe tamamen kapanacakmı abi gözü görmeyeckmi yaşla alakalı bşr hastalık mı peki bu şimdiden teşekkür ederim sagolasın

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Rica etsem damla ve krem ismi yazabilirmisin abi çok üzüldüm yaa ilerledikçe tamamen kapanacakmı abi gözü görmeyeckmi yaşla alakalı bşr hastalık mı peki bu şimdiden teşekkür ederim sagolasın
Gentagut yada tobrased göz damlası, teramisin göz merhemi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Semiha hanımın dediklerini alabilirsiniz 😊 gözü şuanda yüzde kaç görüyor bilemem ama sen damla ve kremi kullan kardeşim ve takip edelim durumundan haberdar et bizi şifalar versin