• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Göz

Sılay

Yeni Üye
Gözü birden böyle oldu akşam hiç bir şeyi yoktur sabah şişmiş tobrased ve Terramycin kullaniyorum 1 gündür probiyotik ve vitaminde sipariş verdim ama ağızdan bisey kullanılmalı mi

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba ge
Gözü birden böyle oldu akşam hiç bir şeyi yoktur sabah şişmiş tobrased ve Terramycin kullaniyorum 1 gündür probiyotik ve vitaminde sipariş verdim ama ağızdan bisey kullanılmalı mi
Merhaba geçmiş olsun
Bir günde şişmez evveli mutlaka vardır, tobrased sabah akşam damlatın terramicyn krem günde 1 defa sürün
5 gün
Nefes alış nasıl ağız açıyor mu?
Büyük ihtimalle sinüzit olmuş

Sılay

Yeni Üye
Ağzı açık değil ama biraz zorlanıyor veterinerede götürdüm ama geçmeyen bir tüy dökme be sulanma vardı gozunde o zmn sadece baytril vermisti ama bence baytril ağır geldi çünkü gözü sadece sulaniyodu ve baska bisey yoktu ilaci kullandiktan sonra diger gozude sulanmaya tuyu dokulmeye basladi ve damlada vermedi onları kullandık sadece şişlik daha önce yoktu gibi ama bilmiyorum ağız yolu ile bir ilaç kullanmam gerekiyo mu aynı veteriner götürmek istemiyorum yakınımda da kuş bakan yok başka

Sılay

Yeni Üye
Gozunun o sis kısmının boşaltılması gerekiyor mu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gozunun o sis kısmının boşaltılması gerekiyor mu
Baytril ağırdır ve yanetkisi çoktur
Damlaları kullanın 5 gün
Nefeste zorlanma artarsa Neftor önerebilirim
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka verin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, hekime gidip antibiyotik kullanması lazım sinüzit tehlikelidir 🙏

Sılay

Yeni Üye
Veterinere götürdüm baytril verebicegini elinde o olduğunu söyledi bende almadım çünkü daha öncede kullandı ve iyileşmek yerine daha kötü oldu aradığım hiçbir yerde kusa bakmiyo önerebileceğiniz bisey vsrmi durumu çok kötü yem yemiyo du icmiyo ne yapabilirim

Üst Alt