bibibirp
Aktif Üye
merhaba kuşumda yaklaşık 10 gündür gözünde bir sıkıntı var başta o gözünü kapatıyordu ve kaşımtısı vardı oradaki tüyleri dökülmüştü ben de önceden bu tarz bir durum yaşandığında veterinerin yazdığı exocin ve inflased göz damlasına başladım. ayzı zamanda burnu da tıkanıyordu önceki haftalarda. bu iki damlaya başladığımda burnundaki tıkanıklık geçti bu arada sıkıntı olan gözüyle tıkanan burun deliği aynı tarafta. ilacı 5 gün kullandım sonrasında gözünü kaşıması azaldığı için ve tüyleri yeniden çıkmaya başladığı için bıraktım. 1 gün ilaç vermedim sonrasında tekrardan gözünü kapatmaya başladığını gördüm ve tekrar başladım. şuan 4. gün tekrar başlamamın ve bu sabah gözünü hala kapattığını fark ettim. ayrıca gözünde irisin üst tarafında bir beyazlık var o beyazlığı veteriner de görmüştü ve geçmezse bakarız demişti fakat ondan sorna hiç götürecek durumum olmadı şimdi bile evde çözmeye çalışıyorum kredi kartına başvurdum çıkarsa götüreceğim ilk hali 1. fotoğraf olacak şekilde önceki ve şimdiki fotoğrafını yüklüyorum. lütfen yardımcı olun
Ekli dosyalar
-
837.3 KB Görüntüleme: 6
-
824.9 KB Görüntüleme: 6
-
672.9 KB Görüntüleme: 7
-
1,023.8 KB Görüntüleme: 12