• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görüşünüzü bekliyorum..

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Dişi bir kuşum vardı bu kuşumun yanına erkek bir kuş geldi kuzenimin kuşu bu kuşlar 1-1.5 ay kadar ayrı kafeste durdular. erkek kuşta temenni bende kalacağı için artık kafesleri birleştirip tek kafes yapayım diyorum. Fakat bir sorun var o da şu ki; dişi kuşum biraz hırçın aralarında biraz didişme var ama sabah kafesleri açtığımda dişi kuşum gidip onun kafesinin üstüne konuyor sizce birleştireyim mi?

Erkek kuşu dişi kuşun kafesine alacağım erkek kuş dişi kuşun kafesini de biliyor.

erkek kuş dişi kuşumdan biraz korkuyor gibi ama korkmuyorda anlamadım gitti. erkek kuş dişi kuşun kafasını kaşıyor birbirlerine yem vs. de veriyorlar

görüşlerinizi bekliyorum.

not: çiftleştirme amaçlı birleştirme değil.

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kafa kaşıma, birbirlerine yem kusma varsa birleştirebilirsiniz. Bir problem olacağını sanmıyorum. (ara sıra dişi kuşlar farklı tavırlar sergileyebiliyor bu yüzden genede gözetlemeniz de fayda var.)

Emre A.

Tutkulu
Kafa kaşıma, birbirlerine yem kusma varsa birleştirebilirsiniz. Bir problem olacağını sanmıyorum. (ara sıra dişi kuşlar farklı tavırlar sergileyebiliyor bu yüzden genede gözetlemeniz de fayda var.)
birleştirdim erkek kuş biraz dişi kuştan korkuyor bakalım duruma göre bir yol izleyeceğim.