• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Görelim Kimde Neler Var

lili_

Yeni Üye

Ekli dosyalar

lili_

Yeni Üye
Sizlere birşey sormak istiyorum. Yavru kusumun yanına bir eş almalimiyim..hatta arkadaşım yavru hediye edicek 1 buçuk ay sonra . Sizce yanına koymalı miyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sizlere birşey sormak istiyorum. Yavru kusumun yanına bir eş almalimiyim..hatta arkadaşım yavru hediye edicek 1 buçuk ay sonra . Sizce yanına koymalı miyim
Merhaba, olabilir ilerde evde tek kalmaz beraber oynar hatta eş dahi olabilir 😊

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
[
Şöyle bir canavar dolanıyor bugünler de evde, ağrıları geçince keyfi geldi miniğin. Bu güzel anları sizlerle paylaşmak istedim, gününüze neşe katalım😻
Beyefendi kaykay sürmeyi öğrenmiş tüm oyuncakları tutup bir yerlere taşıma derdinde🧿💙

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Birde o bakışları, sıcak kalpleri yok muu💗🌺
Ya içlerinde gizledikleri 🤣🤣 şurayı nasıl parçalasam🤣🤣en temiz yere dışkılayım görmeden🤣🤣yemliği atıyım dökülsün🤣🤣köşeye saklanıyım bulamasın🤣🤣suluğa kaka yaptım koşşş temizle🤣🤣🤣🥰🥰🥰

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Ya içlerinde gizledikleri 🤣🤣 şurayı nasıl parçalasam🤣🤣en temiz yere dışkıları görmeden🤣🤣yemliği atıyım dökülsün🤣🤣köşeye saklanıyım bulamasın🤣🤣suluğu a kaka yaptım koşşş temizle🤣🤣🤣🥰🥰🥰
Bu deli annemi çağırıyor yemlik kabuk olunca, annee anne diye başlıyor gelmezse üvey anne gibi filiizşş filiiş diye yırtıyor kendini ☺ hele bide o saklanışlar yok mu, ömürden ömür gidiyor😆😆 aman iyi olsunlar da ablam ne temizliği zor geliyor ne de bakımı🥹🩵

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Yaaaa çok sevindimmm🥺🥰🤗 Mutlu, huzurlu, çok güzel bir ömrü olsun yeni evinde yeni ailesi ve arkadaşlarıyla 🥰 💝