mahmutacetinn
Aktif Üye
Muhabbetlerin ikiside dişibenimkuşlar da bunlar Cinsiyetleri nedir
Hangi Lünapark bu
Benim sıpalar korkmasa daha kafese yerleştirmediğim oyuncakları var, zamanla alıştırıcam onlara da, teşekkür ederizHangi Lünapark bu![]()
Bayılıyorlar, üstelik bu sayede kafesi de çok sevdiler, serbest bırakmama rağmen kafesten ayrılmıyorlarLunaparklarimiz cok benzer) cok.zaman geciriyorlarmi orada .
Bizimki oyun parki oldugu halde tepemden inmiyor ise yaramadi maalesef . Supermis.Bayılıyorlar, üstelik bu sayede kafesi de çok sevdiler, serbest bırakmama rağmen kafesten ayrılmıyorlariçeriye de kendiliklerinden giriyorlar zorluk çıkmıyor bana o konuda da
![]()
Streamable Video Benim ilk kuşumdu canım oğlum onu çok özlüyorum...Değerli ailemiz sizden bir ricamiz olacak bu konu altına kuşlarınizin ve ortamın görsellerini paylaşır mısınızmaşallah diyelim ve birbirimize yardımcı olalım fikirlerle hadi bakalım bekliyoruz
![]()
Ölen dişi kuşumun tıpkısı hatta siyahlık sayısı dahi aynıKendisi hala yaramazlık peşinde.
Merhabalar maşallah çok tatlılarr kedi ile kuşu nasıl alistirdiniz kediler saldırıyor kuşlara yaGecem 6 yaşında çekirdeğim 4 aylık iki kardeş oynuyorlarannelerinin gözetimi altında
ve çekirdek kabadayılık yapıyor evde
evimizin dayısı o
![]()
Çekirdeğim kaybettikMerhabalar maşallah çok tatlılarr kedi ile kuşu nasıl alistirdiniz kediler saldırıyor kuşlara ya
Çok üzüldüm kaybetmenizeÇekirdeğim kaybettikama çok iyi iki arkadaştılar
oglum akşama kadar izliyordu, hiç saldırma olmadı, çekirdek bıyıklarını çekiyordu
çekirdek minicik ti gecem de abilik yaptı.
![]()
Hiç duymamıştım bilmiyordum başınız sağolsun hocam Allah rahmet eylesinÇekirdeğim kaybettikama çok iyi iki arkadaştılar
oglum akşama kadar izliyordu, hiç saldırma olmadı, çekirdek bıyıklarını çekiyordu
çekirdek minicik ti gecem de abilik yaptı.
![]()
Sağolun canım kalp yetmezliği varmış doğuştanHiç duymamıştım bilmiyordum başınız sağolsun hocam Allah rahmet eylesin![]()
Hayat hepimiz için kısacıkmalesef ki minik can dostlarımız için daha kısa
7 aylık ömründe..
Neşem, mutluluğum, sevgim, aşkım, kalp atışım, herşeyimdi
Hastalığı hep vardı yemiyordu sürekli 7 ay boyunca kursaktan besleme yaptım, bıkmadım usanmadım evden çıkmadım aç kalmasın diye
Ve birgün kusmaya başladı, Şehmus çok uğraştı, götürmedim yer kalmadı en son Gözde hanıma yolladım, orda teşhis konuldu. Kalp hastasıydı doğuştan
Minicik kalbi vardı ve hastaydı
Yemiyor, kursak beslemeyi de kabul etmiyordu,
Yaklaşık 3 hafta önce de özgürlüğe uçtu
İnanıyorum yanımda ve artık kalbi hasta değil
Benim minik ÇEKİRDEĞİM
Seni unutmayacağım, küçük can dostum![]()
Çok üzüldüm cennet kuşu artıkHayat hepimiz için kısacıkmalesef ki minik can dostlarımız için daha kısa
7 aylık ömründe..
Neşem, mutluluğum, sevgim, aşkım, kalp atışım, herşeyimdi
Hastalığı hep vardı yemiyordu sürekli 7 ay boyunca kursaktan besleme yaptım, bıkmadım usanmadım evden çıkmadım aç kalmasın diye
Ve birgün kusmaya başladı, Şehmus çok uğraştı, götürmedim yer kalmadı en son Gözde hanıma yolladım, orda teşhis konuldu. Kalp hastasıydı doğuştan
Minicik kalbi vardı ve hastaydı
Yemiyor, kursak beslemeyi de kabul etmiyordu,
Yaklaşık 3 hafta önce de özgürlüğe uçtu
İnanıyorum yanımda ve artık kalbi hasta değil
Benim minik ÇEKİRDEĞİM
Seni unutmayacağım, küçük can dostum![]()