• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Goldenfinc

Ephesus

Yeni Üye
Herkese merhaba umarım konuyu doğru yere açmışimdir. Bende geçen ay bir çift finc sahiplendim . Kafeleri büyük ve bayagi ilgileniyorum. Yem dışında yumurta maması yada sebze meyve yemiyorlar hepsini denedim. Bir haftadır erkek olan kanarya gibi ama kısık sesle ötüyor ama diside hiç ilgi yok . Yuvalik olarak muhabbet yuvaligi aldim ama ikisi de hiç girmedi. Bu aralar kum ve banyo da koydum ama girmeyi akıl etmiyorlar bu kus cinsinin hepsi mi böyle? Öneriler icin şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Baktığınız yer sanırım mutfak ve kafesin asılı olduğu yer buzdolabı kenarı. Dolabı açma kapamada gelecek soğuk hava akımı kuşlarınızı hasta eder. Mutfak yemek pişirilen ortam kuşlar için hiç uygun bir ortam değil.

Ephesus

Yeni Üye
Baktığınız yer sanırım mutfak ve kafesin asılı olduğu yer buzdolabı kenarı. Dolabı açma kapamada gelecek soğuk hava akımı kuşlarınızı hasta eder. Mutfak yemek pişirilen ortam kuşlar için hiç uygun bir ortam değil.
Merhaba evet ama mutfak ve oda birleşik buyuk bir yer . Buzdolabı yanında ahsap var o yüzden soğuk gelmez . Genel olarak bize alisiklar hani bir çırpınma yada korkma olmuyor

Üst Alt