İki tane gökkuşağı ispinozum var ve şu an tüy donemindeler haftada 2 gün banyo yaptırıyorum kafeslerini 3 günde bir temizliyorum sularını her gün değiştiriyorum haftada 2 kez dal darı veriyorum onun haricinde kendi papağan yemlerini yiyolar kafeste kuş kumu mineral taşı kalamar kemiği ve gaga taşı var kalamar kemiğini tüye girince almıştım kalsiyum açısından iyi geldi o geldikten sonra tüyler kapsül kapsül çıkmaya başladı benim merak ettiğim şey şu ben Gold wings in 5 li damlasını aldım
İmmune
Diar
Multi vitamin
B complex
Coldast
Bunları aldım bunlari gerektiği zaman kullansam mesela şu an b complex Multi vitamin i ve diar i dışkıları normal mi tam bilemiyorum biraz sarı bir sıvı ile geliyo markanın içeriği iyi mi diye tekrar sormak istedim biliyorum gerwit daha iyi ama bunu aldım bunu kullansam kuslarima iyi gelir mi
İmmune
Diar
Multi vitamin
B complex
Coldast
Bunları aldım bunlari gerektiği zaman kullansam mesela şu an b complex Multi vitamin i ve diar i dışkıları normal mi tam bilemiyorum biraz sarı bir sıvı ile geliyo markanın içeriği iyi mi diye tekrar sormak istedim biliyorum gerwit daha iyi ama bunu aldım bunu kullansam kuslarima iyi gelir mi