• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Göğüs çıkıntısı ve yürüyememe

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Hemen olmaz zaman içerisinde olan birşeydir o sivrilme.Bebe büskivisi pirinç unu , bebek mamalarıda olabilir sebzeli olanlardan , diğer arkadaşlar da yazarlar, hangisi iyi ve besleyici yorumlar gelirse ona göre yaparsınız mamayı.

Yesray

Yeni Üye
Vetakort ve Baytril kullandıktan sonra kuşumun dışkısı aşağıdaki gibi olmuştu ama şuan dün attığım gibi normal. Vitaform kullanmaya başlayınca düzelmiş olabilir ya da kendi kendine bilmiyorum. Yine de bir hastalığa işaret mıdır bu dışkıların bir kaç gün görülmesi?

Yesray

Yeni Üye
Vetakort ve Baytril kullandıktan sonra kuşumun dışkısı aşağıdaki gibi olmuştu ama şuan dün attığım gibi normal. Vitaform kullanmaya başlayınca düzelmiş olabilir ya da kendi kendine bilmiyorum. Yine de bir hastalığa işaret mıdır bu dışkıların bir kaç gün görülmesi?
Daha hiç bir ilaca başlamadan önce Vetakort ve Baytril kullanmadan önce dışkısı aşağıdaki gibiydi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı biraz cıvık ama çok kötü değil yani ama kuruma dediniz inşallah toparlar

Yesray

Yeni Üye
Kuşumun göğüs kemiği sararmış ıslanınca farkettim neden acaba?

Son düzenleme:

Yesray

Yeni Üye
Kuşumun hikayesini anlatmıştım yukarıda. Ayakları bayağı düzeldi ayakta durabiliyor genelde ağzından destek almadan yürüyor ama sağ ayağında hafif bi sıkıntı ve bacak şekli değişik aşağıya fotoğrafini yükledim. Nedir sizde

Yesray

Yeni Üye
Lütfen cevap verin video da yüklüyorum. Durduk yere öyle oldu kırılma filan olacağını sanmıyorum hep gözümün önünde ve kafesinden tüneğini alalı 1 ay oldu doktor söylemişti düşeceği hiç bir yer yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba dirsekte bir ağrı olabilir yani eklem yerinde morarma falan var mı?

Yesray

Yeni Üye
Hayır görünürde hiç bir kızarma, morarma, yara yok

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O zaman bir iyileşme sürecinde oldugu içindir çünkü çok uzun bir tedaviden çıktı ve sizin sayenizde hayata tutunmaya çalışıyor.. probiyatic ve vitaminler verin calsiyum, mineral birde bir süre ucurmayin iyice toparlasin

Yesray

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. Sizlerin de desteği ile iyileştiriyoruz güzel yavrumuzu

hakkie

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. Sizlerin de desteği ile iyileştiriyoruz güzel yavrumuzu
İlaç kullanımı bittiyse iki gün probiyotik iki gün multivitamin çok iyi olur. Dışkılarında herhangi bir ishal belirtisi yoksa kalmar kemiği ve mineral blok takılı olsun kafeste. Bir de eğer durumunuz el verirse versele laganın calci lux ürününü almanızı tavsiye ederim. İskelet yapısı için faydalı olur. Bölünmüşleri var internette. Güzel mamalarla daha iyi olacak yavru... geçmiş olsun

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Geçmiş olsun böyle ayakları hareket ettirememe ucamama gibi durumlar yumurta sikismasininda habercisidir acaba diyorum yavru sayıldığı için yumurta sıkışması oldu ve ödemmi yaptı ancak veterinere gittik diyorsunuz böyle bir durum olsa anlardı 🤔

Yesray

Yeni Üye
İlaç kullanımı bittiyse iki gün probiyotik iki gün multivitamin çok iyi olur. Dışkılarında herhangi bir ishal belirtisi yoksa kalmar kemiği ve mineral blok takılı olsun kafeste. Bir de eğer durumunuz el verirse versele laganın calci lux ürününü almanızı tavsiye ederim. İskelet yapısı için faydalı olur. Bölünmüşleri var internette. Güzel mamalarla daha iyi olacak yavru... geçmiş olsun
Evet ilaç kullanımımız bitti ama çok uzun süre kullandığımız için doktor biraz dinlenmesini söyledi. Ondan sonra vitaminlerle başla dedi. Biraz dinlendikten sonra sizin dediklerinizi de uygulayacağım. Önerileriniz için teşekkürler.

Yesray

Yeni Üye
Geçmiş olsun böyle ayakları hareket ettirememe ucamama gibi durumlar yumurta sikismasininda habercisidir acaba diyorum yavru sayıldığı için yumurta sıkışması oldu ve ödemmi yaptı ancak veterinere gittik diyorsunuz böyle bir durum olsa anlardı 🤔
Onu biz de düşündük ama muayene edildi ve röntgen çekildi. Bir sorun olmadığını söylediler.

Üst Alt