• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gına geldi akıl verir misiniz?

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Kuzenim kuşu bize emanet etti dün ve bizim kuş bayağı sinirlenmeye ve arsızlaşmaya başladı full odak kuşta haliyle ilgisizleşti 1 günde.. ve kafese girmek istemiyor normalde de girmiyordu ama yeme içme için giriyordu şimdi hiç girmiyor. Kafese koyduğunuz zaman tutup tellerde bir oyana bir buyana çıkmak için bir oyana bir buyana gidiyor. Akşam olunca yatma zamanında kafes değiştim yaklaşık 1 ay oldu tellerde uyumayı tercih ediyor 2-3 sefer alıp elimle koyuyorum o zaman duruyor bu yormaya başladı

1 ay sonra emanet edilen kuşlar ayrılacak eskiilgisi gelir mi bilmiyorum

bana öneri verir misiniz

@Taha @Şehmus BAKIR @Tuğrul Bey @Ahmed @ömer18 ve diğer forum üyeleri

Selin

Paylaşımcı
Kafes yüksek bir konumda ve hala tellerde duruyorsa yapabilecek birşey yok. Kendi tecrübelerimden söyleyeyim genelde tek kuşlar kafeste salıncak varsa uyku zamanı ona çıkıp uyuyor kafeste salıncak yoksa bu işini çözebilir.1 aylık birlikteliğe gelince bir tık belki kuşunu yabanileştirebilir ama sonrasında düzelecektir
Taha Bey'e salıncak konusunda yüzde yüz katılıyorum. Kuşum salıncak aldığımdan beri 1 kere bile tünekte uyumadı salıncakta yatıp salincakta kalkıyor.

Emre A.

Tutkulu
Kafes yüksek bir konumda ve hala tellerde duruyorsa yapabilecek birşey yok. Kendi tecrübelerimden söyleyeyim genelde tek kuşlar kafeste salıncak varsa uyku zamanı ona çıkıp uyuyor kafeste salıncak yoksa bu işini çözebilir.1 aylık birlikteliğe gelince bir tık belki kuşunu yabanileştirebilir ama sonrasında düzelecektir
Taha Bey'e salıncak konusunda yüzde yüz katılıyorum. Kuşum salıncak aldığımdan beri 1 kere bile tünekte uyumadı salıncakta yatıp salincakta kalkıyor.
salıncak var ama telleri tercih ediyor o durduğu yere doğal tünek alıp koyayım bari kısa

Üst Alt