• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Gerwit kullanmayı unuttum sorun olur mu?

Zeus

Müdavim
Yani aslında şunu anlıyorum ben; siz diyorsunuz ki bu takviyeleri haftalık vermek faydalı değil. Öyle mi? Benim canım ne zaman isterse vereyim ama sağlıklı olsunlar mı? Yoksa bu takviyelerin gereksiz olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Omerke

Paylaşımcı
Siz aksini iddia ettiğiniz şeylerin verilerini paylaşıp bize örnek olsanız şahane olurdu 🙏🏻
Ben neyin aksini iddia ediyorum acaba sadece hissiyatımdan bahsettim benim bir iddiam yok sorum var ama maalesef anlamamakta ısrar ediliyor bir tek şehmus bey soruma yönelik cevaplar veriyor

Omerke

Paylaşımcı
Yani aslında şunu anlıyorum ben; siz diyorsunuz ki bu takviyeleri haftalık vermek faydalı değil. Öyle mi? Benim canım ne zaman isterse vereyim ama sağlıklı olsunlar mı? Yoksa bu takviyelerin gereksiz olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Hayır öyle demiyorum öyle düşünmüyorum. Sorumu 10 kez tekrar ettim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben neyin aksini iddia ediyorum acaba sadece hissiyatımdan bahsettim benim bir iddiam yok sorum var ama maalesef anlamamakta ısrar ediliyor bir tek şehmus bey soruma yönelik cevaplar veriyor
Pekii size bir soru benden😊
Neden günde 3 öğün yemek yeriz?
Karaciğer yorulmaz mı?

Zeus

Müdavim
Ama bilimsel veri isterken hissiyatla hareket etmeniz ne kadar doğru? Kusura bakmayın ama sorunuzu gerçekten anlamadım 🙈

Zeus

Müdavim
Ben aklıma geldikçe haftada 1 felan takviye veriyorum hiç bir şey olmadı daha ayrıca zamanla vermeyide azaltıyorum doğal yollardan sağlamaya çalışıyorum vitaminleri ama probiyotiği mecbur veriyorum onun doğalı ev şartlarında nasıl olur bilmem
Tamam şimdi anladım, doğal yollardan karşılarım takviyeler gereksiz yükleme olur minvalinde bir şey demişsiniz, biz karşılığında doğal yollardan bahsetmenizi istemişiz ama sorularımız havada kalmış.

Omerke

Paylaşımcı
Tamam şimdi anladım, doğal yollardan karşılarım takviyeler gereksiz yükleme olur minvalinde bir şey demişsiniz, biz karşılığında doğal yollardan bahsetmenizi istemişiz ama sorularımız havada kalmış.
Yok öyle de demedim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Alakasız olduğu için cevap vermeyeceğim
Alakasız değil birebir net!!!
Kaç yaşındasınız bilmiyorum hoş anlamıyormuşsun cevaplarımı!!!
Nasıl gıda ihtiyaç sa insan için kuş içinde takviye ihtiyaç
Haftada iki kez verilen vitamin karaciğeri yormaz bu da net!!!
Vitamini verilmesinden veterinere giden kuş olmadı şuana kadar rutin neyse o

Zeus

Müdavim
Neyi temel alarak veri istemeliyim sizi ne memnun ederdi
Mesela şöyle bir veri sunarak “Bu takviyeleri kullanmadan doğal besinlerle kuşumu beslediğimde takviyeyle beslenen kuşlardan daha sağlıklı olduğuna dair veteriner raporunu ekte paylaşıyorum” deseydiniz memnun olurdum. Bahsedilen ürünler Alman bir firmanın ürünleri ama siz zaten siteye girip baktığınız için bunu biliyorsunuz 😊 Avrupa sağlık sektörü açısından gelişmiş bir ülkedir, ürettikleri ürünler farklı test aşamalarından geçtikten sonra kullanıma sunulur ki bunu zaten firmanın iletişim kısmından sorunuzu anlaşılır ve net bir şekilde yazarsanız size cevap vereceklerini düşünüyorum. Yani aslında biz bu ürünleri kullanarak kuşlarımıza aşırı yükleme yapmıyoruz, tavsiye edilen dozda onların sağlıklı olabilmesi adına kullanıyoruz. Doğada yaşayan hayvanlar içgüdüsel olarak ihtiyacı olan besin ve vitamini karşılayabilir ama kafeste yaşayan ya da evcilleştirilmiş hiçbir hayvan kedi/köpek/tavşan/hamster da dahil ev ortamında ihtiyaç duyduğu şeyi kendi kendine karşılayamaz.

Omerke

Paylaşımcı
Alakasız değil birebir net!!!
Kaç yaşındasınız bilmiyorum hoş anlamıyormuşsun cevaplarımı!!!
Nasıl gıda ihtiyaç sa insan için kuş içinde takviye ihtiyaç
Haftada iki kez verilen vitamin karaciğeri yormaz bu da net!!!
Vitamini verilmesinden veterinere giden kuş olmadı şuana kadar rutin neyse o
Bakın baştan söyleyeceğim.
3 .cümlenizde yazmışsınız ya haftada iki kez verilen vitamin karaciğeri yormaz diye ben bu bilginin kaynağı nedir diye merak ediyorum potansiyel olarak verebileceğiniz 3 cevabınız var
A) biz böyle yapıyoruz bugüne kadar tecrübelerimiz bizi yanıltmadı
B) biz bir bilimsel çalışmaya dayanıyoruz
C) biz mantığımıza göre böyle yapıyoruz
Umarım bu sefer anlarsınız

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Mesela şöyle bir veri sunarak “Bu takviyeleri kullanmadan doğal besinlerle kuşumu beslediğimde takviyeyle beslenen kuşlardan daha sağlıklı olduğuna dair veteriner raporunu ekte paylaşıyorum” deseydiniz memnun olurdum. Bahsedilen ürünler Alman bir firmanın ürünleri ama siz zaten siteye girip baktığınız için bunu biliyorsunuz 😊 Avrupa sağlık sektörü açısından gelişmiş bir ülkedir, ürettikleri ürünler farklı test aşamalarından geçtikten sonra kullanıma sunulur ki bunu zaten firmanın iletişim kısmından sorunuzu anlaşılır ve net bir şekilde yazarsanız size cevap vereceklerini düşünüyorum. Yani aslında biz bu ürünleri kullanarak kuşlarımıza aşırı yükleme yapmıyoruz, tavsiye edilen dozda onların sağlıklı olabilmesi adına kullanıyoruz. Doğada yaşayan hayvanlar içgüdüsel olarak ihtiyacı olan besin ve vitamini karşılayabilir ama kafeste yaşayan ya da evcilleştirilmiş hiçbir hayvan kedi/köpek/tavşan/hamster da dahil ev ortaokul ihtiyaç duyduğu şeyi kendi kendine karşılayamaz.
Ve sağlıklı konforlu bir yaşam sürebilmeleri için küçücük kafeslerinin içinde, rutin bir şekilde yem, vitamin, banyo, temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz

Omerke

Paylaşımcı
Mesela şöyle bir veri sunarak “Bu takviyeleri kullanmadan doğal besinlerle kuşumu beslediğimde takviyeyle beslenen kuşlardan daha sağlıklı olduğuna dair veteriner raporunu ekte paylaşıyorum” deseydiniz memnun olurdum. Bahsedilen ürünler Alman bir firmanın ürünleri ama siz zaten siteye girip baktığınız için bunu biliyorsunuz 😊 Avrupa sağlık sektörü açısından gelişmiş bir ülkedir, ürettikleri ürünler farklı test aşamalarından geçtikten sonra kullanıma sunulur ki bunu zaten firmanın iletişim kısmından sorunuzu anlaşılır ve net bir şekilde yazarsanız size cevap vereceklerini düşünüyorum. Yani aslında biz bu ürünleri kullanarak kuşlarımıza aşırı yükleme yapmıyoruz, tavsiye edilen dozda onların sağlıklı olabilmesi adına kullanıyoruz. Doğada yaşayan hayvanlar içgüdüsel olarak ihtiyacı olan besin ve vitamini karşılayabilir ama kafeste yaşayan ya da evcilleştirilmiş hiçbir hayvan kedi/köpek/tavşan/hamster da dahil ev ortamında ihtiyaç duyduğu şeyi kendi kendine karşılayamaz.
Bu biraz daha soruma yönelik bir cevaptı teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bakın baştan söyleyeceğim.
3 .cümlenizde yazmışsınız ya haftada iki kez verilen vitamin karaciğeri yormaz diye ben bu bilginin kaynağı nedir diye merak ediyorum potansiyel olarak verebileceğiniz 3 cevabınız var
A) biz böyle yapıyoruz bugüne kadar tecrübelerimiz bizi yanıltmadı
B) biz bir bilimsel çalışmaya dayanıyoruz
C) biz mantığımıza göre böyle yapıyoruz
Umarım bu sefer anlarsınız
Size yazmışım ki sanırım algıda zorlanma var!!!
Yazılanı anlamamakta da var!!!
Veteriner hekimler eşliğinde öneride bulunuyoruz demişim!!!
Ben anladım sanırım siz yaşça ufak olduğunuz için anlamıyorsunuz
Amacım kalp kırmak değil
Tercih sizin ister uygulayın ister uygulamayın

Omerke

Paylaşımcı
Size yazmışım ki sanırım algıda zorlanma var!!!
Yazılanı anlamamakta da var!!!
Veteriner hekimler eşliğinde öneride bulunuyoruz demişim!!!
Ben anladım sanırım siz yaşça ufak olduğunuz için anlamıyorsunuz
Amacım kalp kırmak değil
Tercih sizin ister uygulayın ister uygulamayın
Galiba c şıkkı diyorsunuz, anladım.
Yaşım hakkında nasıl karar verdiniz? :D
Sanırım ünlem kullanınca daha inandırıcı oluyor öyle yazayım
Yaşım ufak değil!!!!!!!!! :D

Zeus

Müdavim
Galiba c şıkkı diyorsunuz, anladım.
Yaşım hakkında nasıl karar verdiniz? :D
Sanırım ünlem kullanınca daha inandırıcı oluyor öyle yazayım
Yaşım ufak değil!!!!!!!!! :D
Yazılarınızdan ben de yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum, ayrıca bir tık saygısız bir tavrınız da var bizi tiye alan ama takılmıyorum bu konuya, çünkü herkes kendine yakışanı yapar, siz kendinize bunu yakıştırıyorsanız sorun yok 😄

Omerke

Paylaşımcı
Yazılarınızdan ben de yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum, ayrıca bir tık saygısız bir tavrınız da var bizi tiye alan ama takılmıyorum bu konuya, çünkü herkes kendine yakışanı yapar, siz kendinize bunu yakıştırıyorsanız sorun yok 😄
Bende sizlerin saygısız davrandığını düşünüyorum ne tesadüf

Zeus

Müdavim
Bana limonpaşabulut mu neydi onu hatırlattınız güldüm akşam akşam teşekkür ederim 😅 güldük eğlendiysek yetsin bence. Kimse kimseyi kırmadı en önemlisi bu 🤞🏻 iyi bayramlar şimdiden 🍬