• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Gervit w ve kafa tiki

seda06

Aktif Üye
Benim sultan tuvaletini yemeye çalışıyordu. Sağolsunlar forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile gerwit kullanmaya başladık. Bir hafta sonra yemeyi bıraktı.Şimdi bu konuyu okuyunca benim de kafam karıştı. Gerwite devam edelim mi? Bırakırsak yine tuvaletini yemeye başlar mı? Henüz bir tik falan yok ama daha sonra olur mu ki diye düşünmeye başladım şimdi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dozu azaltarak iki haftada bir verebilirsiniz 100 ml suluğa 3 damla yeterli olur.Gozlemleyin aynı şikayetleri görürseniz kullanmayın.Benim kuşlara 3 damla seklinde verince yan etkisi olmadı
100 ml 3 damla sultan papağanına fayda sağlamaz, çok az ☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzun herhangi bir hastalığı var mı? Genetik, kronik veya kalıcı bir organ yağlanma, tümör veya kemik hastalığı?

Dilara2324

Aktif Üye
Benim sultan tuvaletini yemeye çalışıyordu. Sağolsunlar forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile gerwit kullanmaya başladık. Bir hafta sonra yemeyi bıraktı.Şimdi bu konuyu okuyunca benim de kafam karıştı. Gerwite devam edelim mi? Bırakırsak yine tuvaletini yemeye başlar mı? Henüz bir tik falan yok ama daha sonra olur mu ki diye düşünmeye başladım şimdi
Kalıcı bir tik vs oluşmuyor merak etmeyin sadece Gervit takviyesini aldığı gün içerisinde oldu benim kuşumda ama takviyeyi kestiğimden beri hiç olmadı. Her kuşta böyle olacağını sanmam merak etmeyin 😇

Üst Alt