• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Gervit W Kaç Damla

toprakkk622

Aktif Üye
Merhaba uzun süredir gervit w kullanıyorum bu sefer mamaistten aldım gervit w genel olarak siparişim kaliteliydi ama gervit w damlalıktan sünerek düşüyor (bt amin forte böyle değil) önceki kullandığım damlalıklarda böyle değildi şimdi Biz bu 5 damlayı bu sünmeler dahilmi sayıcaz yoksa sünmelerle 2-3 damla yeterlimi. Cünkü normalde eskiden yaptığıma göre su cok sarı oluyor.

Uygar

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba uzun süredir gervit w kullanıyorum bu sefer mamaistten aldım gervit w genel olarak siparişim kaliteliydi ama gervit w damlalıktan sünerek düşüyor (bt amin forte böyle değil) önceki kullandığım damlalıklarda böyle değildi şimdi Biz bu 5 damlayı bu sünmeler dahilmi sayıcaz yoksa sünmelerle 2-3 damla yeterlimi. Cünkü normalde eskiden yaptığıma göre su cok sarı oluyor.
Sünme olmaması için şırıngayı çok yavaş sıkın sünme olduysa çok yoğun o bile yeter gervit w de 3 damla zaten kullanım şekli

toprakkk622

Aktif Üye
Sünme olmaması için şırıngayı çok yavaş sıkın sünme olduysa çok yoğun o bile yeter gervit w de 3 damla zaten kullanım şekli
Yavaş sıksamda sünme oluyor.😔
Sultanlarıma ve muhabbet kuşlarıma 5 damla veriyordum öyle yazıyordu yanında gönderilen kağıtta. Bu sündüğü ve daha büyük damlattığı için 3 atmaya başlamıştım. Haftada 1 veriyorum yarım suluğa.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sünme olması normal yoğunluktan dolayı ve evet sünme dahil yarım suluk suya 3-4 damla yeterli ancak meyve veya sebze yiyorsa 3 haftada bir verebilirsiniz veya ayda bir de olur. Eğer yemiyorsa da 2 haftada bir verin 🌸

toprakkk622

Aktif Üye
Tamamdır bt amin forteyle entrobac normal 1 gün temiz su 1 gün bt 1 gün temiz su 1 gün entrobac olarak ideal demi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Üst Alt