• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gerçekten çok acil

cicikuşçapkın

Yeni Üye
Yaklaşık 10 dakika önce kuşumun kafasını anlamadan dolap kapağına sıkıştırdımm . Dolabı açtığımda içine girdi ve çarşaflara tutunarak yandaki aynaya bakmaya çalışmış. Benim de dalgınlığıma geldi ve kapıyı üstüne kapattım. Kafası dışarıda kalacak şekilde sıkıştı birkaç saniye. Hemen müdahale ettim ama şu an çok endişeliyim. Uçmasında kafa hareketlerinde herhangi bir şey yok. Ama uyku moduna geçti ve aynasını gösterince tepki vermiyor. Normalde aynanın peşinden koşardı :( lütfen yardım edin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Boyun eğme , çevirme ve yara yoksa stres yapmıştır siz yinede bir video yollayın bakalım 👍

cicikuşçapkın

Yeni Üye
Yarası yok çok şükür, biraz tüylerini de temizledi sadece sesi çıkmıyor durgun ve hafif ishal. Video maalesef yollayamıyorum ama fotoğraftaki gibi şimdilik.

Rayus

Paylaşımcı
Yarası yok çok şükür, biraz tüylerini de temizledi sadece sesi çıkmıyor durgun ve hafif ishal. Video maalesef yollayamıyorum ama fotoğraftaki gibi şimdilik.
Bence kuşunuzda bir sorun yok korktuğu için durgun olabilir büyük ihtimalle 1 - 2 güne neşesi yerine gelir ishal için probiyotik kullanılması gerek diye biliyorum ama yine daha iyi bilen birisinin yorum yapması daha iyi olabilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Stresten ishal ve durgunluğu daldari verin bide suyuna probiyotik olabilir eğer ishal geçmezse avıdear temin edip 5 gün kullanın..neselenmesi için kuş sesleri, müzik veya sevdiği oyuncaklar olabilir biraz zamanla daha iyi olacaktır bundan sonra biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim 👍 geçmiş olsun

cicikuşçapkın

Yeni Üye
Tavsiyeleriniz için her ikinize de teşekkür ederim. Kuşum bugün gayet iyi ve keyfi neşesi yerinde. Çok şükür 😊😊😊

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
geçmiş olsun, görünmez kaza diyelim, durgunluğu ve ishali korkusundandır, ancak siz yine de 1-2 gün daha sıkı takip edin

Üst Alt