• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gençlerin Hayalleri

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İyi geçti gayet abla, şöyle ki zamanında Hava Harp çok istiyordum epey de bilgi edindim, sağlık mülakatı çok seçici ve kesin eleneceğimden vazgeçtim, madem MSÜ artık istemiyorum güzel bir veda edeyim ona diye özelikle hazırlanmıştım :)
Oğlumda girdi sınava denemek için o pilotaj istiyor bakalım hazırlanıyor,

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Rus dil edebiyatı ya da ingilizce öğretmenliği istiyorum
Ve sınava çok az kaldıı😅
Çok stresli gerçektenn
Tüm rakiplerime şimdiden başarılar dileriiiim☺🤗 💙
Zevkli tercih :) Kardeşim de çok ilgili rusçaya, onun konuşmaları ve arkadaşları yüzünden ben de heves ettim çok. Bu yaz ikimiz de başlıyoruz bakalım. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben genç değilim ama bir hayalim var 😜Tek hayalim kim ne dilerse Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲Sizler bizim geleceğimizsiniz umutsunuz ben aslında çocuklarımdan birinin iyi bir kanatlı uzmanı olmasını istiyorum bakalım zaman neyi gösterecek hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun gençler ve genç hissedenler ☺

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben artık nasip diyorum. Hayatım nasıl yönlenirse aslında futbol oyanamayı seviyordum. Ama hevesim yok bu sıra. Msu veya polisdüşünüyorum. Ama ticaret istiyorum. Karar veremedim. Ama nasip diyorum nerde biz oradayız. Nasip neyse onu yapıcam inşallah

Limoncuk

Paylaşımcı
Ben üniversite sınavına girdiğimde veteriner olmak istiyordum, hatta parazitolog olup tıp fakültesinde hoca olacak vs vs böyle net bir hedef :ROFLMAO: sonra ne oldu bir yandan Ankarada okumayı çok istiyorum ama Ankara Veterinerlik olmuyor Ankara Peyzaj Mimarlığı da olmuyor sırf Ankara diye ilk iki tercihim buydu nasılsa olmayacaktı bir altında Selçuk Veterinerlik vardı oraya kesin gözüyle bakıyor tüm hocalarım sonuçlar açıklandı ve Ankara Peyzaj Mimarlığı oldu ha geçmiş yıllarımda da ressam olmak istemiştim güzel sanatlar lisesine gitmek tabi aile izin vermedi ona yakın bir bölüm oldu ama şimdi kendi mesleğini yapmayan bir Peyzaj Mimarıyım :D şimdiki hayalim papağan cafe açmak hala gencim bi gün sermayem de olacak birlikte orada buluşmalar yaparız :love: Follow the Parrot💓

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben üniversite sınavına girdiğimde veteriner olmak istiyordum, hatta parazitolog olup tıp fakültesinde hoca olacak vs vs böyle net bir hedef :ROFLMAO: sonra ne oldu bir yandan Ankarada okumayı çok istiyorum ama Ankara Veterinerlik olmuyor Ankara Peyzaj Mimarlığı da olmuyor sırf Ankara diye ilk iki tercihim buydu nasılsa olmayacaktı bir altında Selçuk Veterinerlik vardı oraya kesin gözüyle bakıyor tüm hocalarım sonuçlar açıklandı ve Ankara Peyzaj Mimarlığı oldu ha geçmiş yıllarımda da ressam olmak istemiştim güzel sanatlar lisesine gitmek tabi aile izin vermedi ona yakın bir bölüm oldu ama şimdi kendi mesleğini yapmayan bir Peyzaj Mimarıyım :D şimdiki hayalim papağan cafe açmak hala gencim bi gün sermayem de olacak birlikte orada buluşmalar yaparız :love: Follow the Parrot💓
İnşallah olur hayalin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben genç değilim ama bir hayalim var 😜Tek hayalim kim ne dilerse Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲Sizler bizim geleceğimizsiniz umutsunuz ben aslında çocuklarımdan birinin iyi bir kanatlı uzmanı olmasını istiyorum bakalım zaman neyi gösterecek hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun gençler ve genç hissedenler ☺
Abiii sen de gençsin daha öyle deme Rabbim sağlıklı, uzun ömürler versin ve bence senin evlatlarından birisi kesinlikle olacak ben öyle düşünüyorum 🤲😍🤣

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben artık nasip diyorum. Hayatım nasıl yönlenirse aslında futbol oyanamayı seviyordum. Ama hevesim yok bu sıra. Msu veya polisdüşünüyorum. Ama ticaret istiyorum. Karar veremedim. Ama nasip diyorum nerde biz oradayız. Nasip neyse onu yapıcam inşallah
Bence net olarak bir karar ver ablacım neyse o olsun ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İnşallah hayalin olur canım, bana işte sayısal zor yapamazsın dediler dedim rahmetli limona sözüm var yapacağım, yaptım normalde maliyeciyim ama işte hayat böyle yapabiliyor 🩷

zeysssbird

Eski Forumcu
Bizim forumda görüyorum ki genç nüfus çok 😊 Hayallerinizi buradan öğrenelim, kim, hangi bölümü istiyor 😍
Ben inşallah tıp istiyorum. Aslında arada veterinerlik de düşündüğüm oluyor ilkokuldan beri bu ikisi arasında düşünüyorum😍. Sınava daha var ama fikrimin pek de değişeceğini düşünmüyorum.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben inşallah tıp istiyorum. Aslında arada veterinerlik de düşündüğüm oluyor ilkokuldan beri bu ikisi arasında düşünüyorum😍. Sınava daha var ama fikrimin pek de değişeceğini düşünmüyorum.
İkisi de birbirinden güzel bölümler canım benim hangisinde daha mutlu olacaksan onu seçebilirsin 😍

Erenb51

Tutkulu
Bende bu sene polislik deneyeceğim. Ama spor konusunda pek güvenemiyorum çalışmıyorum hiç. Sadece muay thaiciyim hayırlısı olsun inş

Üst Alt