• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Gelin arıyoruz

Mr. Arda

Yeni Üye
Merhabaa 1 yaşında çıtır ve yakışıklı beyimize istanbul içi dişi arkadaş arıyorum (istanbul sadece) eminönü hayvan pazarlarına cok güvenemiyorum hastalıklı çoğusu risk almak istemiyorum 1 yaşında dişi forpusu olan varmı istanbul içi sahiplenmek isterim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Eminönü veya petshoplardan gözlemleyerek alıp bir kuşu kurtarmanız çok iyi olurdu.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhabaa 1 yaşında çıtır ve yakışıklı beyimize istanbul içi dişi arkadaş arıyorum (istanbul sadece) eminönü hayvan pazarlarına cok güvenemiyorum hastalıklı çoğusu risk almak istemiyorum 1 yaşında dişi forpusu olan varmı istanbul içi sahiplenmek isterim
Bana özelden ulaşın yardımcı olurum 😊👍

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Yavru isteyeydin muhtemelen olacaktı. Şu an yuvalıkta 4 tane var. Ama benim gelinin yaşı küçük. 😂😂

Üst Alt