• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Geçmeyen ishal

Mistr35

Aktif Üye
yemesinde içmesinde bi sıkıntı yok zaten sadece dışkısı böyle
Facebook sayfasında bana birisi iç parazit var demişti ileri derecede bazı kürler uygulamanız gerekecek dedi o kirlerin fiyatı kuşun fiyatın fazlaydı bende aldığım yere geri götürdüm

Mistr35

Aktif Üye
Facebook sayfasında bana birisi iç parazit var demişti ileri derecede bazı kürler uygulamanız gerekecek dedi o kirlerin fiyatı kuşun fiyatın fazlaydı bende aldığım yere geri götürdüm
İlaç kurlerini hatırlamıyorum çok farklı karışık kur vardı sadece hatırladığım Sulphamezatın ve wormix diğerleri karışık kür halindeydi 5 şer gr halinde ama onların ismini hatırlamıyorum

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Andazolu yine 2 gün uyguladım sonra 3 gün probiyotik verdim biraz dışkı düzelir gibi oldu dışkı gene bozuldu ne yapabilirim.Daha önce 2 kere kızgınlık yumurtası yaptı şimdi yine dışkısını tutmaya başladı kafesine yapmıyo dışarı salınca yapıyo
Andazol pek işe yaramıyor sizin daha iyi bir ürün kullanmanız gerekiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlaç verdiysen üstüne tekrar verme umur kuşu öldürürsün aradan en az 3 ay geçsin 👍 suyunu günlük tazeleyerek sade ver ve sadece yem ver sonrasında kağıt havlu üzerinde güncel dışkı resmi görelim kardeşim

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
O
İlaç verdiysen üstüne tekrar verme umur kuşu öldürürsün aradan en az 3 ay geçsin 👍 suyunu günlük tazeleyerek sade ver ve sadece yem ver sonrasında kağıt havlu üzerinde güncel dışkı resmi görelim kardeşim
Probiyotik vitamin falan vermiyim mi abi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıdaki hastalık yok ama yinede röntgen çekilip Emin olunabilir kardeşim

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Elime aldım şimdi popo kısmında şişlik var hassas tartıyla tarttım normalde 40-41 gr falandı 44-45 gr çıktı acaba bunda gene yumurta mı var @Şehmus BAKIR