• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Geçmeyen düzensiz dışkı

merhaba ben buraya yeni katıldım aslında paşamın düzelmeyen dışkı sorunu ile katıldım paşoşun yemesi normal enerjisi normal tüm gün konuşuyor uçuyor ancak 2 haftadır geçmeyen bir sulu dışkı problemi var bazen ipliksi ürat ve su dışkılıyor bazen normal dışkısı bazense çok sulu zaten tüy dökümü döneminde ve sürekli bir şeyleri beslemeye çalışıyor daha önce hiç kusması olmadı ancak bu şekilde 4 5 ay önce dışkısı yine bozulmuştu kanatlı uzmani baytril önermişti kullandık dışkısında düzelme oldu ancak 2 hafta önce yine bu şekilde dışkılamaya başladı şu an havalar soğuk arabam yok veteriner izmir de bir ilde ben manisada ilçede yaşıyorum götüremiyorum da bana yardımcı olabilir misiniz acaba o benim küçük arkadaşım ona bir şey olması beni yıkar şuan diazyme 256 probiyotik kullanıyoruz 3. günümüzdeyiz. Acaba tüy dökümünden mi kızgınlıktan mı oldu diyorum kendi kendime çünkü 2 haftadır var ve paşamın moreli hep yüksek. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız içindışkı 1.jpegdışkı 2.jpeg

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
İç parazit olma olasılığı yüksek dışkı analizi gerekli yine de etiketlediğiniz arkadaşlar harici @Aslı Ö. arkadaşımız da müsait olduğunda bakacaktır.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkıların rengi ve sulu kıvamından dolayı iç organlardan birinde sıkıntı olabilir. Mesela böbrek, pankreas hasarı. Yada mantar yada enfeksiyon. Buda dışkı analizinde netleşir. Probiyotik hafif bakteri durumlarını baskılar ama şu anki dışkıyı tedavi etmez.

Üst Alt