• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! gece vik vik ses yapiyor sabahleyin ucarken de gicirdiyor gibi

perikus

Yeni Üye
arkadaslar muhannet kusum peri disi bi kus bizim kendi kusumuzun yavrusu 8 aylik gece uykusunda vik vik gibi ses yapiyor diskisi normal marul salata yedirince bazen biraz ishal giib oluyor suyuna sirken koyuyoruz kafeste baska kuslarla yasiyor digerleri saglam ama perinin nfesi normal degil suekli sanki yutkunmaya ya da tuvaletini yapmaya calsiyir gibi duruyor nolur yardim edin
diskisinda yem yok. normal yem yiyor su iciyor ama bu siralar kafesin tabaninda oturuyor hamile olabilir erkek kusum kur yapiyordu ona

diskisini az once yapti bu yeni zatem hep boyle

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Antiparaziter uygulama yapmalısıniz paylaştığım konularda var .
İsterseniz dinleyebilirsiniz

TarçınTaş

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Merhabalar, benim kuşum erkek olmasına rağmen bir senedir bu problemini çözmeye çalışıyoruz. Dediğiniz gibi gündüz hiçbir şeyi yok gece vr uçarken vik vik sesi. Hava kesesi akarından şüpheleniyorduk. Stronghold, Vilmectin gibi damlaları denedik fakat etki ettiğini gözlemlesekte tamamen geçirmiyordu. Exzolt isimli ilacı kullandık iki gün önce şuan yine vikvik sesleri azalmaya başladı fakat tamamen kesilmedi. Kesinlikle ense damlası uygulayın, umarım sizde iş görür. Biz hala çare bulamadık..

perikus

Yeni Üye
Merhabalar, benim kuşum erkek olmasına rağmen bir senedir bu problemini çözmeye çalışıyoruz. Dediğiniz gibi gündüz hiçbir şeyi yok gece vr uçarken vik vik sesi. Hava kesesi akarından şüpheleniyorduk. Stronghold, Vilmectin gibi damlaları denedik fakat etki ettiğini gözlemlesekte tamamen geçirmiyordu. Exzolt isimli ilacı kullandık iki gün önce şuan yine vikvik sesleri azalmaya başladı fakat tamamen kesilmedi. Kesinlikle ense damlası uygulayın, umarım sizde iş görür. Biz hala çare bulamadık..
ense damlasinin sdi nedir acaba

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
parazit olsa 3 kusumda da olmaz miydi 3 kusa da antiparazit uygulayayim mi
peri 8 aylik
papatyacan 8 sylik erkek kardesi
oscar 5.5 yasinda erkek
erkek kuskar saglam
Bu hastalık bulaşıcıdır zamanla diğerlerinde görülür ense damlası tam anlamıyla hastalığı çözmez iç suyuna vermelisiniz hepsine uygulayın

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
nerden bulabilirim bunu internette bulamadim kuscularda ds bulamadim ya da alternatifi var mi insan ikaci olan
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

perikus

Yeni Üye
bi kuscu kursak mantari olmustur dedi valla bilemedim ne yaoacagimi

anydayykk

Tutkulu
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Merhaba benim konuma bir bakma şansınız var mı hiçbir şeyden emin değilim kuşum gece ufak sesler çıkarıyor lütfen bir bakabilir misiniz sabah yazmıştım ama görmediniz sanırım 😓😓

perikus

Yeni Üye
Merhaba benim konuma bir bakma şansınız var mı hiçbir şeyden emin değilim kuşum gece ufak sesler çıkarıyor lütfen bir bakabilir misiniz sabah yazmıştım ama görmediniz sanırım 😓😓
ben de anlayamadim hala bu ilaclari nereden temin edecegimizi baska bi kuscu da bana kursak mantaridir dedi civarda veteriner de yok ben de bilemedik ne yaoacagimi

anydayykk

Tutkulu
ben de anlayamadim hala bu ilaclari nereden temin edecegimizi baska bi kuscu da bana kursak mantaridir dedi civarda veteriner de yok ben de bilemedik ne yaoacagimi
Ben de bilmiyorum ay ağlıyorum şu an inanır mısınız slmdlsmzlwkd çok endişelendim ne yapacağımı bilemeyince

Üst Alt