• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gece sürprizi muhabbet.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah tanrı misafiri ☺şanslı ve akıllı kuş çünkü nereye geleceğini bilmiş 🥰 bende 1 buçuk yaşlarında kırma bir spangle görüyorum sevgiye muhtaç kalmış beni çıkar diyen şımarık bir kıza benziyor siz yinede dişardan geldiği için kısa bir karantina yapın ve dış parazit, dışkı takibi👍

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maşallah tanrı misafiri ☺şanslı ve akıllı kuş çünkü nereye geleceğini bilmiş 🥰 bende 1 buçuk yaşlarında kırma bir spangle görüyorum sevgiye muhtaç kalmış beni çıkar diyen şımarık bir kıza benziyor siz yinede dişardan geldiği için kısa bir karantina yapın ve dış parazit, dışkı takibi👍
Arada açıyorum hocam çünkü geldiği yerde özgür kalmaya alışmış belliki. Açınca direk kafamıza elimize geliyor kıyamıyorum 🥰 takipteyim karantina bitince kayınvalidemlere vermeyi planlıyorum erkek muhabbetleri var alışırlarsa eş olsunlar yoldaş olsunlar birbirlerine 😊

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benim kuşlar da yapıyor bunu bit falan yok kafeste baktım 2-3 günde bir duşta aldırıyorum ama sanırsam kaşınıyorlar ben başka bir açıklama bulamadım çünkü.
Bende kafesi sürekli kontrol ediyorum bit göremedim henüz ama ense damlası yapıcam her ihtimale karşı çünkü şuan bulunduğu evde 2 kanarya 1 papağan var 🤭

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Masallah ne guzel bir supriz. Ayni suprizi bizde yaşadık . Sultan papağanı girmis akraba bahçesine şimdilik misafir ediyoruz cok korkmuş oluyorlar . Sana denk gelmesi ne buyuk şans
Hay maşallah. Biz açık adreste veriyoruz yinede gelmiyorlar🤣🤣 ne şanslısınız.🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yaaa maşallah ne güzel bir sürpriz olmuş. 😍
Minnoşun nasibi varmış ki size denk gelmiş. 💕

@aslanbey inşallah kuşunuzu bulursunuz. 🙁

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yaaa maşallah ne güzel bir sürpriz olmuş. 😍
Minnoşun nasibi varmış ki size denk gelmiş. 💕

@aslanbey inşallah kuşunuzu bulursunuz. 🙁
Gerçekten öyle 🥰 şimdi yeni yeni hünerlerini sergilemeye başladı ıslık çalıyor aşşşkıııığğğğmm diyor 🤭 çok tatlı ya iyiki bize gelmiş ❤