• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Gece böyle dışkı yapmış

Emreoz

Aktif Üye
Merhaba,

bu kuşum yeni geldi 3-4 hafta oldu biraz stres yaptı ama onun dışında her şey normaldi ama bir kaç gündür geceleri böyle koyu lekeli buluyorum kağıdını.4-5 gün aspur verdim dün probiyotik verdim entrobac. İlaç kullanmam gerektirecek bir durum var mı? 2 gün probiyotik versem olur mu? kuş hareketli poposu temiz.

İki kuşum var ayrı kafeste Yanyana duruyorlar diğerinin dışkısı normal. Ne yapmalıyım?

Emreoz

Aktif Üye
Evde ilaç var caremysin var verebilirim?

Emreoz

Aktif Üye
Evet yemi değişti yeni geldiği için. Ondan sonra böyle olmaya başladı. Diğeriyle aynı yemi vermek istedim ama dozunu ayarlayamadım sanırım. tamam akşam gene fotoğraf çekerim çok teşekkürler.

Emreoz

Aktif Üye
Bunları da gündüz yapmış. Gece yaptığıyla alakası yok. Enerjisinde de bir değişiklik yok. Yarın gene çekerim sabah ve probiyotik veririm

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşunuzun fotoğrafını koyarmısınız?

Emreoz

Aktif Üye
Bugün çevresindeki leke biraz daha açıktı aspur koydum gene. Sanırım iyiye gidecek.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
bence de ciddi bir durum yok, yemin değişmesi, ortamın değişmesi etkilemiş olabilir, dışkı form olarak iyi, sadece bir yeşillik var ama o da süreklilik arz etmediği için geçici olduğunu düşünüyorum, yine de takip etmeye devam ediniz

Emreoz

Aktif Üye
Tamam içim rahatladı şimdi. O zaman bir süre durumunu gözlemlerim. Bir şey olursa gene sorarım size, çok teşekkürler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
3 gün entrobac verin sonrasında tekrar dışkı resmi görelim 👍 birde kızıl daldari temin ediniz