• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Garip bir hareketi var

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba video gizli diyor gözükmüyor

MelihL

Aktif Üye
Sindirim sorunu var probiyotik ve grit kum verin..ucgun üst üste probiyotik ve bir hafta içinde düzelme olmazsa tekrar yazın
Kumu direk mamalık da vermiyorum ama kafeste bu bloklardan var aslında.
Birde suyunu brita sürahiden arıtılmış olarak veriyorum.

MelihL

Aktif Üye
Röhnfried Probiyotik,multivitamin ve b vitaminini sipariş verdim ürünler gelince uygulamaya başlıcam, arada dikkati mi çeken bir hareket yapmaya başladı birkaç gündür kanatlarını açıp titretiyor ve o sırada gözlerini kapatıyor ama tekrar hareketli bir şekilde oynamaya devam ediyor sonradan.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
@Şehmus BAKIR benim kuşum da bögle yapıyor fakat kafasını titretmiyor sorun aynı mı 1 yaşında erkek df ne yapmam gerek vitamin olarak haftada 1 beaks multi vitamin veriyorum
Sindirim sorunu olabilir poulcheck sıvı probiyotik kullanıyorım bende yeni temin ettim 1 ml suluğuna katabilirsin haftada bir kere

MelihL

Aktif Üye
Bugün biraz daha gözlemledim ayakları çok sıcak ve biraz daha fazla uyudu Bugün normal uyumasına göre.

MelihL

Aktif Üye
Sindirim sorunu var probiyotik ve grit kum verin..ucgun üst üste probiyotik ve bir hafta içinde düzelme olmazsa tekrar yazın
@Şehmus BAKIR Abi cumartesi ve salı yani dün suluğa röhnfried entrobac koydum.Çok durgun değil hareketli ama çok tüy dökmeye başladı birde bugün böyle bir dışkı yaptı;

MelihL

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR Abi az öncekini 15 dk önce yaptı şimdi yine aynı şekilde yaptı endişelenmeye başladım koksidiyoz değildir demi.

MelihL

Aktif Üye
Bunları da yarım saat sonra çektim siyah dışkılardan sonra

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kusta koksidiyoz olabilir. Kusma hareketi vs koksidiyozda da yapılan hareketler. Koksidiyal ilaç kullanabilirsin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşa ne tür bir yem veriyorsunuz? Kabarma, iştahsızlık ve gözlerini kısma yoksa koksidiyoz diyemem belirtileri olması gerekiyor 👍 dışkılar yediklerinden veya yemediklerinden dolayı değişiklik gösterebilir

MelihL

Aktif Üye
Kuşa ne tür bir yem veriyorsunuz? Kabarma, iştahsızlık ve gözlerini kısma yoksa koksidiyoz diyemem belirtileri olması gerekiyor 👍 dışkılar yediklerinden veya yemediklerinden dolayı değişiklik gösterebilir
@Şehmus BAKIR Şehmus abi yem olarak gold wings yavru yemini veriyordum, 20 gündür aynı markanın yetişkin yemini veriyorum yetişkin yemine geçtim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aspur ve daldari da ver kuşun biraz iyi bakıma ihtiyacı var yemlerin hepsini yiyor mu seçiyor mu?

Üst Alt