Normalde dişi daha geç girer yetişkinliğe benim şuan 8 aylık hala yetişkin değil şuan durum güzel gibi fakat yetişkinlik tüyleri çıkmamış olabilir yumurta verdikten sonra tüye girerse yumurtalara bakmaz o yüzden yetişkinlik tüylerini çıkarmış mı öğrenmeniz tavsiye ederim fotograflardan üstatlar da söyler belki ben pek ayırt edemiyorum. Eğer yetişkinlerse havuç içerikli yumurta maması, e vitamini takviyesi dişi için kalsiyum takviyesi bunun için yumurta kabuğu verebilirsiniz. Anladığım kadarıyla kuşlaran anlaşıyor vücutlarında çiftleşmek için gereken vitamini ve kalsiyumu bulundurunca çiftleşirler zaten biraz sabır gerekiyor sadece
Aslında amacım üretim vs degil. Doğal hayatlarını yaşasınlar diye düşünüyorum. Çiftleşmesi gerekiyor sa öyle olsun dedim. Yavrulara nasıl bakarım hiç bilmiyorum.
Son 2 haftadır tüğ döküyor, halada döküyor. Zayıf tüyler muhtemelen göğüs tüyleri.
Yeni tüyleri sürülmedi daha galiba..
Yumurta vs.. ne kadar sürede kaç defa vermek lazım. Yumurta kabuğunu, kalamar kemiği gibi kıtır kıtır mı yiyorlar, yoksa un gibi öğüteyimmi.