• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gagasindaki tuhaflik

Limonbey33

Tutkulu
Gagasında bir tuhaflık vardı daha önce de gostermistim ama şuanda da daha tuhaf sanki,ne yapmam gerekir?yem yemesinde sorun yok buarada

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Resmini görebilir miyiz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Endişelenmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bir tarafı mı kırılmış yoksa diğer tarafında uzama mı olmuş tam anlayamadım açıkçası :unsure: veteriner belki uzun kalan tarafı diğer tarafa eşitleyebilir, ama yem yemesinde de problem yok diyorsunuz sorun olmaz bence

Limonbey33

Tutkulu
Endişelenmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bir tarafı mı kırılmış yoksa diğer tarafında uzama mı olmuş tam anlayamadım açıkçası :unsure: veteriner belki uzun kalan tarafı diğer tarafa eşitleyebilir, ama yem yemesinde de problem yok diyorsunuz sorun olmaz bence
Kendin de kesebilirim dedi de satın aldığım kişi ben şimdi yanlış bişi yaparsam diye ellemek istemiyorum, sanki bı tarafı uzamış gibi geldi bana açıkçası,evet yem yemesinde çok şükür bir sorun yok

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kendin de kesebilirim dedi de satın aldığım kişi ben şimdi yanlış bişi yaparsam diye ellemek istemiyorum, sanki bı tarafı uzamış gibi geldi bana açıkçası,evet yem yemesinde çok şükür bir sorun yok
Bence Veterinere götürmeniz daha sağlıklı olur. Aldığınız kişi yanlış bir hareket yaparsa Allah korusun ben olsam güvenemem şahsen :(

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kesmek yerine törpü daha iyi olur sanki. Kesme Allah korusun az fazla kesildimi geri dönüşü yok. Ama törpüde yavaş yavaş yapılırsa hallolur gibi geldi bana.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yakınınızda bununla ilgilenecek veteriner var mı?

Limonbey33

Tutkulu
Adana da kanatlı uzmanı vardı diye biliyorum ben Tarsus'ta oturuyorum ama en yakın zamanda kanatlı uzmanına götürüp gagasını gostericem,en sağlıklısı da bu şekilde olucak diye düşünüyorum herkese çok çok tşk ederim ilginiz için 😊🙏

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
@Didemkaya belki size yardımcı olur oralıydı diye hatırlıyorum.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Adana da kanatlı uzmanı vardı diye biliyorum ben Tarsus'ta oturuyorum ama en yakın zamanda kanatlı uzmanına götürüp gagasını gostericem,en sağlıklısı da bu şekilde olucak diye düşünüyorum herkese çok çok tşk ederim ilginiz için 😊🙏
Kanatlı uzmanı konusunda vardı Adana'da bir yer, geçende birine yollamıştım 😅

Limonbey33

Tutkulu

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben yine de konuyu da şuraya ekleyeyim dursun :ROFLMAO: