• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gagasındaki sorun ne, ne yapmalıyım

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Mesajınızı görünce dönüş yaparlar size. İki harflik mesaj yazmanıza gerek yok. :)

Üst gagada sıkıntı yok ama alt gaga kırılmış. Yem kırabiliyor mu?
Fotoğraflara baktım şimdi, o kısım uzuyor mu sürekli?

EmreAlən

Yeni Üye
Mesajınızı görünce dönüş yaparlar size. İki harflik mesaj yazmanıza gerek yok. :)

Üst gagada sıkıntı yok ama alt gaga kırılmış. Yem kırabiliyor mu?
Fotoğraflara baktım şimdi, o kısım uzuyor mu sürekli?
Kusura bakmayın spam mesajları öne çıksın diye yapmıştım haklısınız.
Evet yem tüketiminde bir sorun yok sağlıklı şekilde besleniyor . O kısım bir süredir böyle fakat uzamıyor aniden oldu o yüzden kırık olmasından şüphelendim fakat fotoğraftaki gibi yandan bakınca kırıktan ziyade sonradan oluşmuş gibi geldi bilmediğimden önce sizlere sormak istedim.Ne yapmalıyım herhangi bir muhabbet kuşçusuna götürsem ne yapmam gerektiğini söyler mi?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kusura bakmayın spam mesajları öne çıksın diye yapmıştım haklısınız.
Evet yem tüketiminde bir sorun yok sağlıklı şekilde besleniyor . O kısım bir süredir böyle fakat uzamıyor aniden oldu o yüzden kırık olmasından şüphelendim fakat fotoğraftaki gibi yandan bakınca kırıktan ziyade sonradan oluşmuş gibi geldi bilmediğimden önce sizlere sormak istedim.Ne yapmalıyım herhangi bir muhabbet kuşçusuna götürsem ne yapmam gerektiğini söyler mi?
Evet 1 ve 3. Fotoda kırık gibi duruyor o yanılttı beni ama çıkıntı olarak uzamış. Benim kuşlarımdan biride öyle uzuyor sürekli ama o doğuştan öyleymiş. Sizin kuşunuzda daha önce var mıydı? O kısmı temiz ve steril bi tırnak makasıyla kesebilirsiniz. Zaten uzun olduğu için zayıf ve çabuk kesiliyor. Sonrasında tekrar uzar mı bilmiyorum ama. :)
Neden olduğunu ustalar daha iyi bilir. Gördükleri zaman yorum yaparlar. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Cere ve ayaklara mantar kremi sürün gaga uzaması var onu uzman birine düzeltirin kuşun kilosunu öğrenelim ve peçete üzerinde dışkı resmi görelim 👍

EmreAlən

Yeni Üye
Evet 1 ve 3. Fotoda kırık gibi duruyor o yanılttı beni ama çıkıntı olarak uzamış. Benim kuşlarımdan biride öyle uzuyor sürekli ama o doğuştan öyleymiş. Sizin kuşunuzda daha önce var mıydı? O kısmı temiz ve steril bi tırnak makasıyla kesebilirsiniz. Zaten uzun olduğu için zayıf ve çabuk kesiliyor. Sonrasında tekrar uzar mı bilmiyorum ama. :)
Neden olduğunu ustalar daha iyi bilir. Gördükleri zaman yorum yaparlar. :)
açıklama için çok teşekürler

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör