• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gagada kabartı

Dnzakks

Yeni Üye
Limonun gagasında (resimlerde eklediğim) bugün baloncuk gibi bir kabartı farkettim tüy de hala . Acaba bunun ne olduğu hakkında fikri olan var mı
yeşil ve sıvı dışkı devam ettiği için Biraz ishali var avidear veriyorum 3 gündür. Yan etki mi yoksa mantar mı acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Avıdear nasıl veriyorsunuz? Tarihine baktınız mı? Ne zaman aldınız?

Dnzakks

Yeni Üye
Avıdear nasıl veriyorsunuz? Tarihine baktınız mı? Ne zaman aldınız?
Her gün yarım suluk 10 damla olarak kullanıyorum.tarihinde sıkıntı yok. Geçen ay almıştım burada önerilince fakat yeşil ve çevresi sarı hareler bırakan dışkı sorunu çözemeyince devam ettim. Veterinere de götürmüştüm bu konuyla ilgili muayene etti. Sağlıklı bir kuş bir sıkıntısı yok diye söyledi. Fakat şimdi de gaga üstü baloncuk tarzı bir oluşum oldu.😒 çok titizlendiğim için mi bu kadar problem yaşıyoruz anlayamıyorum 🤔

Dnzakks

Yeni Üye
Ben fotoğrafta görünen problemi çözemedim. Aldığım günden beri neredeyse aynı( 29 ocaktan beri )çoğunlukla böyle sadece küçükler için olan yemden yiyor ve kumu var verdiğim. Genel durumunda sıkıntı yok çok hareketli çok tüy döküyor. Bir de gagada problem oluştu şimdi çok hareketli gagasını bir yere mi sürttü diyeceğim ama minik bir baloncuk oluşmuş bilemiyorum 🤔😒

Dnzakks

Yeni Üye
Yavru kuşlar için kabuklu yem kullanıyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlaç yan etki veya bir tür alerji gibi görünüyor iyi bir kanatlı uzmanına götürün derim..testler yapılarsa sebebi bulunur geçmiş olsun 👍