• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gaga uyuzu

sui

Yeni Üye
Merhabalar. Kuşumun cere çevresin böyle bir şey çıktı? Araştırdım ama gaga uyuzu haricinde bir şey bulamadım. Bu nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba cere, gaga kenarı yani lezyon olan bölgelere eczaneden trosyd mantar kremi alınız günde iki kez sabah akşam olacak şekilde kulak çubuğu yardımıyla az bir miktar sürün. Altı gün boyunca aksatmadan sürün. Önlem amaçlı ayaklara da bu kremden sürerseniz iyi olur.

sui

Yeni Üye
Merhaba cere, gaga kenarı yani lezyon olan bölgelere eczaneden trosyd mantar kremi alınız günde iki kez sabah akşam olacak şekilde kulak çubuğu yardımıyla az bir miktar sürün. Altı gün boyunca aksatmadan sürün. Önlem amaçlı ayaklara da bu kremden sürerseniz iyi olur.
Sürdüm cere bölgesindeki kısımlar hafif su toplar gibi yaptı. Bu durum normal mi peki

sui

Yeni Üye
Veteriner bu kremi önerdi. Bu kremden mi devam edeyim yoksa trosyd kremden mi sizce

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Veteriner bu kremi önerdi. Bu kremden mi devam edeyim yoksa trosyd kremden mi sizce
Hayır bu kremin antifungal özelliği yoktur yetersiz gelir. Dediğim kremi temin ediniz.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Crystalın de kullanabilirsiniz Derideki uyuzlara iyi gelir. Hayvanlar Icın Uretımdır. Veteriner Kliniğinde alabilirsiniz. Gunde 3 4 Kere Makyaj Pedı Ile Sılın. Zararı Yoktur Yutsa Bıle Sorun Olmaz.

Üst Alt