• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Gaga taşı

safiyeees

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Bu gaga taşını petshoptan aldım bazıları kimyasal iceriyomus guvenemedim bilginiz var mı?
17773083724882724153566087374508.jpg

safiyeees

Yeni Üye
Bu ürün hakkında bilgim yok ama kimyasal içerenler renkli vitamin blok diye sattıkları beyazlar da herhangi bir sorun yaşamadım ama mutlaka en iyisi ve olması gereken kalamar kemiğidir
Gaga taşı yerine kahverengi bir kum taşı gibi bir şey varya ondan kullanıyorum ama kuşum duvar kemirmeye başlayınca bir deneyeyim dedim iki kuşum var hangisi alışırsa ona kullandirticam

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gaga taşı yerine kahverengi bir kum taşı gibi bir şey varya ondan kullanıyorum ama kuşum duvar kemirmeye başlayınca bir deneyeyim dedim iki kuşum var hangisi alışırsa ona kullandirticam
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin 😊

cigdem-18

Yeni Üye
Benimde kuşum ne kalamar kemiği ne gagataşı hiç birini kullanmıyor öyle duruyo kafeste anlam veremedm

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Benimde kuşum ne kalamar kemiği ne gagataşı hiç birini kullanmıyor öyle duruyo kafeste anlam veremedm
O biraz tanımamayla alakalı olanilir benim kuşumda öyleydi mesela tekken, eş aldım yanına ondan görüp oda kullanmaya başladı😅 onlar kafeste dursun yine demet hocamızında dediği gibi ihtiyaç duydukça kullanacaktır. Birde bazı hareketleri çok hızlı ben şu içtiklerini bile göremiyorum mesela yeni yeni denk gelmeye başladım😅

Üst Alt