• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! gaga kopması

tuncer92

Yeni Üye
yavru muhabbet kusumun gagasinin yan yarısını annesi kopartmış kuşları ayırdık hızlı iyilesmesi ve yaşamasi için neler yapmalıyım gaga kendini tamamlayabilirmi

tuncer92

Yeni Üye
şuan kuş farklı yerde ama tarif edicm gagasinin uç kismiyla beraber yarisi duruyo ama yan tarafinda açiklik olacak sekilde kırık birde gaga yapisini billmedigimde öyle tahmin ediyorum galiba damak kısmı gibi be et parçası kopmuş kopan gaga kismiyla beraber

Bahar Y.

Müdavim
şuan kuş farklı yerde ama tarif edicm gagasinin uç kismiyla beraber yarisi duruyo ama yan tarafinda açiklik olacak sekilde kırık birde gaga yapisini billmedigimde öyle tahmin ediyorum galiba damak kısmı gibi be et parçası kopmuş kopan gaga kismiyla beraber
Görmeden yorum yapmak biraz zor, kanama var mı

tuncer92

Yeni Üye
kanaması durmuştu tekrar olmadi b şimdi çekebildim

Bahar Y.

Müdavim
Çok ciddi görünüyor durumu, yem yiyebiliyor mu?

tuncer92

Yeni Üye
su ictigini gördüm yemleride rondodan gecirdim bide meyve püresi yapicam kanlari temizlemem zarar verirmi nasil temizlemem gerekir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öncelikle temizliği yapın nemli bir bezle. Yara vs gördüğünüz yeri pansuman yapın. Elle besleme yapılması gerekebilir