• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Gaga göz çevresi siyahlık

MangoG

Yeni Üye
Merhaba,kuşum 10 aylık,6 aydır bizde.Çok neşeli sağlıklı olduğunu düşündüğümüz vitaminlerle beslediğimiz bebeğimiz ama geçen hafta gaga-göz çevresi arası tüylerinin siyahlaştığını gördüm ve çok korkuyorum.Neden olabilir? Teşekkürler

Son düzenleme:

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba,kuşum 10 aylık,6 aydır bizde.Çok neşeli sağlıklı olduğunu düşündüğümüz vitaminlerle beslediğimiz bebeğimiz ama geçen hafta gaga-göz çevresi arası tüylerinin siyahlaştığını gördüm ve çok korkuyorum.Neden olabilir? Teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 103785
Merhaba, öncelikle kuşunuzun maşallahı var, çok yakışıklı bir erkek. Korkmanıza hiç gerek yok, bu durum normal gibi geldi tüy Dökümü ve Yeni Tüyler olabilir Kuşunuz 10 aylık, yani gençlik döneminde. Fotoğrafta kafasında yeni çıkan tüy kapsülleri (tüycükler) görünüyor. Bu siyahlıklar, yeni tüylerin içindeki kan akışından veya tüyün kendi koyu renginden kaynaklanan tüy dipleridir. Tüyler uzayıp açıldıkça o siyahlıklar kaybolacaktır.Bu süre de b vitamini takviyesi yapabilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 103785
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗
Maşallah SüphanAllah çok yakışıklı bir erkek 🩵
Tüy döneminde
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin
Rutin olarak verilmelidir

Üst Alt