• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Fotoları atıyorum geçmeyen bir ishal. sorun ne olabilir nasıl geçer??

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gitmeden bir gün önce yarım suluğa 8 damla BT amin Forte ekleyin, strese iyi gelir 🙂 Bence de götürün, bol bol uçsun ki zaten oda bile ayarlamışsınız. Sedochol de karaciğer koruma iyi gelebilir. Ama en iyisi götürün bir an önce yavrucağı.
Kilolu Kuşlarımız yolculuk için malesef uygun olmaz😔kriz riski %50 daha fazladır, stres yapar korkar, bu yüzden, Zeolit Tozu, egzersiz ve diyet yem sorunu çözer diye düşünüyorum
Zeolit tozu gelince yeşilliğe veya en çok sevdiği gıdalara serpebilirsiniz, geçmiş olsun, sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim 😊🤲

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kilolu Kuşlarımız yolculuk için malesef uygun olmaz😔kriz riski %50 daha fazladır, stres yapar korkar, bu yüzden, Zeolit Tozu, egzersiz ve diyet yem sorunu çözer diye düşünüyorum
Zeolit tozu gelince yeşilliğe veya en çok sevdiği gıdalara serpebilirsiniz, geçmiş olsun, sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim 😊🤲
İnşallah çözer abla 🤲 Abla hazır zeolit tozu demisken ben bir yerde okudum da zeolit tozu açık yaraya, ödeme iyi geliyor kuşlarda diye bu doğru mu?

Çikoland

Yeni Üye
Nektarin fazlası asitlidir ishal yapar, yeşilliğin fazlası ishal yapar, yulaf kilo, kızıl darı iştah açar, çok güzel bir diyet yem ile Zeolit tozu sipariş verin, Zeolit tozuna ihtiyacı var, sindirimi düzenler, bakteriyi yok eder, ishali keser😊mamaist.com dan başka yerde bulunmaz
Çok teşekkür ederim yarın uygun bir saatte WhatsApp tan da ulaşıp ihtiyaçlarımi belirleyip alışverişimi yapacağım.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İnşallah çözer abla 🤲 Abla hazır zeolit tozu demisken ben bir yerde okudum da zeolit tozu açık yaraya, ödeme iyi geliyor kuşlarda diye bu doğru mu?
Kuşlarda işlenme şekli farklı bir çok sitede Zeolit tozu satılmakta, insanlar için suya katıp içiliyor
Fakat bizim kullandığımız işlemden geçiyor bu yüzden farklılık gösteriyor, antibakteriyel ve daha birçok özelliği var, bu yüzden iç organlar için güvenli kullanıyoruz, diğerleri için yorum yapamam yanlış konuşmuş olurum

Çikoland

Yeni Üye
Allah razı olsun hiç bilmediğim bir site hiç bilmedigim bilgiler verdiniz 🤲🏼 zeolit tozunu verirken herhabgi bir miktar var mı peki ? Ve kaç gün arayla vermeliyim? Haftada 1 mi mesela ?

Çikoland

Yeni Üye
Allah razı olsun hiç bilmediğim bir site hiç bilmedigim bilgiler verdiniz 🤲🏼 zeolit tozunu verirken herhabgi bir miktar var mı peki ? Ve kaç gün arayla vermeliyim? Haftada 1 mi mesela ?
Bir de Şehmuz beyin sitesinde zeolit tozunu ve diyet yemi bulamadım ama stoğu bitmiş olabilir mi 😓😓😓😓

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hergün mercimek tanesi kadar, günde 1 defa
Ben 6 ay aralıksız kullandım yanetkisi yoktur, Allah korusun, antibiyotik ile beraber kullanan hastalarımız da varlar, çok faydasını gördüler
Ayrıca antibiyotik Kuşlarımız için çok ağırdır, öncesi ve sonrası desteklenmesi probiyotik ve multivitamin kullanılmalıdır
Bağışıklığı çökertir, bağırsak florasını bozar, kötü bakteriyi sökerken iyi bakteriyi de öldürür
Bu yüzden önceliğimiz bağışıklık güçlendirici takviyeler ve doğal koruma yolları olmalıdır

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşlarda işlenme şekli farklı bir çok sitede Zeolit tozu satılmakta, insanlar için suya katıp içiliyor
Fakat bizim kullandığımız işlemden geçiyor bu yüzden farklılık gösteriyor, antibakteriyel ve daha birçok özelliği var, bu yüzden iç organlar için güvenli kullanıyoruz, diğerleri için yorum yapamam yanlış konuşmuş olurum
Teşekkür ederim abla 🙏🙂

Üst Alt