• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Duyuru! Forumun En İyileri

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Değerli arkadaşlar herkese iyi günler dilerim 😊
İstatistiklere göre,Son iki aydır hergün çevirimici en az 3 yorum yazarak yardımeli uzatan forumun enlerini size açıklamak istiyorum kendilerine öncelikle çok teşekkür ederim ve @mamaist sponsorumuzun 1000 TL hediye çeki ödüllerini takdim etmek istiyorum 🥰
@Demet bükay
@Aslı Ö.
@EzgiA
İyiki varsınız 🙏

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Öncelikle Teşekkür Ederim. Elimden Geldiğince Yardimci Olmaya Çalışıyorum. Bir Yavrumuza İyi Gelebildiysem Eğer Bu Mutluluk Bana Yeter 😇🌸 Ben Bir Kardeşime Hediye Etmek Istiyorum. Size Ulaşabilir. Sizde İyi Ki Varsınız. 🙏

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba Öncelikle Teşekkür Ederim. Elimden Geldiğince Yardimci Olmaya Çalışıyorum. Bir Yavrumuza İyi Gelebildiysem Eğer Bu Mutluluk Bana Yeter 😇🌸 Ben Bir Kardeşime Hediye Etmek Istiyorum. Size Ulaşabilir. Sizde İyi Ki Varsınız. 🙏
Biz teşekkür ederiz ilginiz ve güzel düşünceniz için Ezgi hanım 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba ablacığım çok çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok mutlu oldum🥰
3 ay diğil 3 yıl olsa elimizden geleni yapmaya çalışırız
Kıymetli hediyen için ayrıca teşekkür ederim çok naziksin🥰🤲
Bende ihtiyaç sahibi bir üyemize mamaist.com un hediyesini yollamak isterim🥰🤲
Keşke daha çok minik meleklerimize kol kanat olabilsek🥰
Aldım kabul ettim ve yerine gideceğine inanıyorum🥰
Gençlerimiz de öğrenme paylaşma yolundalar, bir gün bayrak teslimi yapacağız inşallah 💓💓👍

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Değerli arkadaşlar herkese iyi günler dilerim 😊
İstatistiklere göre,Son iki aydır hergün çevirimici en az 3 yorum yazarak yardımeli uzatan forumun enlerini size açıklamak istiyorum kendilerine öncelikle çok teşekkür ederim ve @mamaist sponsorumuzun 1000 TL hediye çeki ödüllerini takdim etmek istiyorum 🥰
@Demet bükay
@Aslı Ö.
@EzgiA
İyiki varsınız 🙏
Yardımlarıyla ,bilgileriyle , tecrübeleriyle bize ettikleri yardım tartışılmaz. Kendi adıma da teşekkür ediyorum 😊🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba ablacığım çok çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok mutlu oldum🥰
3 ay diğil 3 yıl olsa elimizden geleni yapmaya çalışırız
Kıymetli hediyen için ayrıca teşekkür ederim çok naziksin🥰🤲
Bende ihtiyaç sahibi bir üyemize mamaist.com un hediyesini yollamak isterim🥰🤲
Keşke daha çok minik meleklerimize kol kanat olabilsek🥰
Aldım kabul ettim ve yerine gideceğine inanıyorum🥰
Gençlerimiz de öğrenme paylaşma yolundalar, bir gün bayrak teslimi yapacağız inşallah 💓💓👍
Yüreğine emeğine sağlık ablacım 😊 tamamdır isteğin üzerine seninde ödülünü ihtiyaç sahibine ileteceğim 👍

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba Şehmus bey öncelikle çok teşekkür ederiz. 🩷 Kendini dile getiremeyen Allah'ın sessiz kullarına dilimiz döndüğünce elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. iyi ki bu forumun bir parçası olmuşum. 🩷🙏🏻 Aslında bende ihtiyaç sahibi birilerine hediye etmek isterim. Çıkmazsa o zaman talip olurum 🙂 Ama öncelik ihtiyaç sahibi üyemiz 🙏🏻Ve tekrardan çok teşekkür ediyorum 🌸🩷

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Emeğinize, ilginize sağlık. ❤
Gerçekten forumda yardım eden çok arkadaşımız olsada siz hep demirbaş gibisiniz. 🌸
Şehmus abim ne güzel düşünmüşsün, seninde yüreğine sağlık. Rabbim bol bereketli kazançlar versin. ❤

Forum olarakta en aktif olan kuş forumuyuz diye biliyorum. İnşallah daimliği aktif olur. 🤲🏼

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba Şehmus bey öncelikle çok teşekkür ederiz. 🩷 Kendini dile getiremeyen Allah'ın sessiz kullarına dilimiz döndüğünce elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. iyi ki bu forumun bir parçası olmuşum. 🩷🙏🏻 Aslında bende ihtiyaç sahibi birilerine hediye etmek isterim. Çıkmazsa o zaman talip olurum 🙂 Ama öncelik ihtiyaç sahibi üyemiz 🙏🏻Ve tekrardan çok teşekkür ediyorum 🌸🩷
Yüreğinize sağlık Aslı hanım 😊 Tamamdır Eğer aklınızda ihtiyaç sahibi varsa sizde özelden bana iletebilirsiniz 👍 rica ederim ben teşekkür ederim ilginiz için 🙏
Emeğinize, ilginize sağlık. ❤
Gerçekten forumda yardım eden çok arkadaşımız olsada siz hep demirbaş gibisiniz. 🌸
Şehmus abim ne güzel düşünmüşsün, seninde yüreğine sağlık. Rabbim bol bereketli kazançlar versin. ❤

Forum olarakta en aktif olan kuş forumuyuz diye biliyorum. İnşallah daimliği aktif olur. 🤲🏼
Teşekkür ederim kardeşim amin ecmain inşallah eksik olmayın sizlerinde çok emeği ve desteği var 😊🤲

Üst Alt