• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Forumda ki uyari ve ikazlardan sonra kafes bakımı

Burbal

Aktif Üye
Forumda ki uyari ve ikazlardan sonra kafes bakımı

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Soru anlaşılır değil, internette bişey aratıyormuş gibi olmuş 🤔
Burda kuşlar dışında sohbet konuları açmıştı abi, hocalarımız da kuşlarla alakalı sorularınız olursa sorabilirsiniz farklı konulara girmeyelim demişlerdi.. sanırım o ikazlardan sonra bu sefer kafes bakımı ile ilgili genel bilgi almak istemiş @Burbal abi 😊

Bahar Y.

Müdavim
Burda kuşlar dışında sohbet konuları açmıştı abi, hocalarımız da kuşlarla alakalı sorularınız olursa sorabilirsiniz farklı konulara girmeyelim demişlerdi.. sanırım o ikazlardan sonra bu sefer kafes bakımı ile ilgili genel bilgi almak istemiş @Burbal abi 😊
Ben hala anlamadım kafes bakımı kısmını ama🤫

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abi bence sen forumdaki ikazları boşver 😅 yani boş ver derken bu konuya karıştırma anlamında yoksa ipleme gibi değil.. direk sorunu Sor ona göre bilgi cevap verelim 😊 bu arada forumda biraz aşağılara inersen muhabbet kuşu forumunda aradığın bilgilerin çoğunu bulabilirsin 🙏

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sen genel bir fotoğraf at abi ona göre eksikleri ve olması gerekenleri soyliyelim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Abimiz fırçayı yemişti şimdi herhalde düzenlemiş ortamı 😂 bak şimdi merak ettim 😍 video gelsin artık 😬

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hocam yanlış anlamadiysam deterjanla yıkadım demişsiniz, virkon s veya elma sirkesiyle yıkarsanız daha sağlıklı olur, deterjanı ne kadar yıkarsanız da kalıntı kalabilir kuşları zehirlenebilir 😔

Üst Alt