• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Forum Buluşması 🦜

Bahar Y.

Müdavim
Eveet forum buluşması diye hep @Şehmus BAKIR abimiz mi paylaşacak biraz da bizden gelsin dedik 🥰
Çok sevgili @Soner hocam ziyarete geldi sağolsun, forumun anlam ve önemine uygun fotoğrafla sizlere sunmak istedim. Çok güzel vakit geçirdik, burdan da teşekkür ederim kendisine geldiği için, daim olsun inşallah dostluklar 🙏🏻🥰
Ekli dosyayı görüntüle 49855

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok güzel bir kare 💕 keşke bir yol yordam orta yol bulsakta hepimiz bir toplansak 🥰 birbirimizi görmesekte dostluklar hep baki umarım da hep baki kalır 🙏🏻

Soner

Aktif Üye
@Bahar Y. Misafirperliğin icin ben tesekkür ederim kardesim aylardır süren kötü olayların üzerine benim icinde cok iyi oldu bu ziyaret ❤ Burdanda @Şehmus BAKIR abime bir sonraki durağımın Ekim ayında onun yanı olduğu haberinide paylaşım bari tabi misafir kabul ederse 😍😊

Bahar Y.

Müdavim
Çok güzel bir kare 💕 keşke bir yol yordam orta yol bulsakta hepimiz bir toplansak 🥰 birbirimizi görmesekte dostluklar hep baki umarım da hep baki kalır 🙏🏻
Teşekkür ederiz Aslı hocam 🥰 keşke öyle bir imkan olsa dediğiniz gibi, ilerleyen zamanlarda yönetim ekibiyle ayarlanırsa o da olur inşallah 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hey maşallah iki can kardeşime 🥰 @Soner başım gözüm üstüne her zaman beklerim mutlu edersin kardeşim ☺ Al yanındaki bacımızı da gel onuda görmek nasip olur inşallah 🙏 işte kafeskuslari com böyle samimî bir ailedir dostluklar daim olsun inşallah ☺🥰

Bahar Y.

Müdavim
Hey maşallah iki can kardeşime 🥰 @Soner başım gözüm üstüne her zaman beklerim mutlu edersin kardeşim ☺ Al yanındaki bacımızı da gel onuda görmek nasip olur inşallah 🙏 işte kafeskuslari com böyle samimî bir ailedir dostluklar daim olsun inşallah ☺🥰
Kısmet abi inşallah ben de çok isterim seni ziyaret etmeyi, dediğin gibi inşallah daim olsun 🙏🏻

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Ne hoş bir fotoğraf 🤩🧿 Umarım bir gün hep beraber de buluşuruz 🌸

Soner

Aktif Üye
İnsallah can abim Ekim sonunda Allah'tan bir mani cıkmazsa yanındayım bahar kardesimide sartlar uyarsa getirmek isterim tabi muhtesem 3 lü bir araya gelmiş olur😊 vesile olmak ve sizlerle birlikte olmak banada ayrı bir mutluluk verir😍 Rabbim birliğimizi dostlugumuzu daim kılsın insallah 🙏

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Eveet forum buluşması diye hep @Şehmus BAKIR abimiz mi paylaşacak biraz da bizden gelsin dedik 🥰
Çok sevgili @Soner hocam ziyarete geldi sağolsun, forumun anlam ve önemine uygun fotoğrafla sizlere sunmak istedim. Çok güzel vakit geçirdik, burdan da teşekkür ederim kendisine geldiği için, daim olsun inşallah dostluklar 🙏🏻🥰
Ekli dosyayı görüntüle 49855
Ne güzel buradaki dostlukları sadece burada bırakmayıp dışarıyada dökmek 🥰 daim olsun inşallah hepimizin dostluğu 🍀

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kafeskuslari.com ailesi. 💕 Çok güzel çıkmışsınız. Papağanda ne güzel durmuş elinde Bahar. 🤭