• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Forpusuma eş almam gerekiyormu

mozzie

Yeni Üye
Selamlar. Yaklaşık 1.5 -2 yaşları arasında bir erkek forpus papağınım var . Kendisi çok eş istiyor aynaya gidip gerdan kırar gibi kafa sallıyor dışarıdaki kuşlara da aynısını yapıyo. Bende üzülüyorum yanına bir tane eş almak istiyorum fakat ben yavru istemiyorum yanına eş alsam yavruları illa olurmu bu konularda çok cahilim kusuruma bakmayın lütfen . Birde önerdiğiniz güvenilir alabileceğim bir yer varmıdır mümkünse bakırköy tarafları Avrupa yakası olan

teks_winrer

Aktif Üye
Selamlar. Yaklaşık 1.5 -2 yaşları arasında bir erkek forpus papağınım var . Kendisi çok eş istiyor aynaya gidip gerdan kırar gibi kafa sallıyor dışarıdaki kuşlara da aynısını yapıyo. Bende üzülüyorum yanına bir tane eş almak istiyorum fakat ben yavru istemiyorum yanına eş alsam yavruları illa olurmu bu konularda çok cahilim kusuruma bakmayın lütfen . Birde önerdiğiniz güvenilir alabileceğim bir yer varmıdır mümkünse bakırköy tarafları Avrupa yakası olan
Eş almak yerine arkadaş alabilirsiniz aynı cinsiyetten. Eş alırsanız muhtemelen üreyeceklerdir, çıkan yumurtaları alıp atabilirsiniz ama ne sıklıkla ürerler ve dişi yumurtlar onun hakkında bilgim yok.

mozzie

Yeni Üye
Aynı cins alırsam da anlaşamazlar diye korkuyorum açıkçası benim kuşum biraz agresif çünkü

Son düzenleme: